PR CUAET
-
Я політику у Бернабі писала, то потім отримали лист, що мовляв чекайте. Ну хоч так впевнитися, що анкета не втрачена
-
Так з такими темпами можливо після річниці отримаємо запрошення на біо 😅
-
Ну хоч радує, що з такими балами вибирають теж. Хоч якась надія є
-
Так, можете. Створюєте заявку на візу на сайті IRCC. Коли розглянуть, то прийде лист з інструкцією по відправці на вклейку візи.
-
AAIP Service Account AAIP-PROD.S@gov.ab.ca
-
Добрий день, а я якого емейла прийшло запрошення на подачу документів? Дякую
-
так, я думаю в лютому 2025 десь так і буде. у мене також лютий подача.
-
Ну писали же, что редактировать нельзя. Может быть тестирование системы для будущих выборок. Да и очень странный разброс
-
Зараз подивлюсь , дуууже вам дякую 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
вони писали шо з 8 листопада по 10 будуть шось з сайтом робити і може погано працювати, то може він вже погано працює
-
Просто чекайте, тут по часу не вгадати
-
на пошту має прийти, передивіться папки спам і т.д.
-
Ви не підкажете коли десь має прийти, бо прийшло вже два дні і досі тиша, вже починаю хвилюватися
-
Може надійти вам, може роботодавцю, а можливо і вам і йому.
-
Вітаю. Написали в особисті
-
Я отримала лист, і коли подивилася в кабінет то статус був Information Requested. Це скоріше залежить від офіцера
-
В мене є канадське громадянство, але якщо все буде тяжко з оформленням тут закордонного паспорту, я думала що можу полетіти в Україну щоб там зробити та ще родину побачити
-
Не знаю .. не пощастило в цей раз може ще буде виборка а може вона ще і сьогодні продовжиться або завтра .. Хтось памʼятає як було по туризму наче два дні і по часу рейди як приходили ?
-
Так
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста возможно кто-то уже заказывал или знает кто может с этим помочь, Необходим документ об отсутствии брака и детей с Украины. Посольство Эдмонтона на запрос не отвечает. Заранее благодарю
12 Jan 2024, 17:45
Post 315206 of 404410
14 minutes ago