PR CUAET
-
Я вчора була в місці концентрації українців, і реально всі, всі розмовляли про гуманітарну. Або вже подалися, або планують
-
Здається тижні два-три
-
Ну після e-CoPR це вже офіційний статус, який по ідеї ти не можеш втратити без поважних причин. А то вже з фото тяганина просто для отримання картки
-
28.10 portal 2. Теж чекаємо на ecopr.
-
Вполне возможно что через год могут выиграть выборы консерваторы и тогда будет миграция еще сложнее с учетом того что прийдется конкурировать с иностранцами которые здесь по 5-10 лет.
-
Разве що англійську до 10 підтягнемо за рік часу ще а далі що не ясно
-
я ж вам говорю у меня вот такой английский, он особо не спасает😂
-
Были интересы двух ребёнков точно. Плюс я 40+ (моя адвокат не брала после 35, по-моему). Английский у меня 9-10 CELPIP.
-
25.09.24
-
У мене теж 28.10. напишіть, буде ласка, коли отримаєте e-CoPR
-
Поздравляю! А когда у вас был портал 2?
-
540+ скорее
-
Та я бачила, що іноді ця думка проскальзує в чатах☺️привабливо😜
-
Для ЕЕ надо минимум 500 правильно я понимаю?
-
Я не знаю, что на этот вопрос ответить. Там много факторов было. И сильные письма от канадцев.
-
Сьогодні ввечері отримали ЛИСТИ ЩАСТЯ - ми перейшли до наступного левелу - очікуємо картки ПР
-
Молодым у нас дорога молодым у нас почет-девиз Канады
-
Документи, що зазвичай вимагають перекладу для подання в офіційні установи Канади: 💎 Для CRA: ✅ Виписки про стан банківського рахунку; ✅ Податкові декларації ФОП та юридичних осіб; ✅ Установчі документи підприємства тощо. 💎 Для провінційних та територіальних транспортних департаментів Канади: ✅ Водійські права, видані поза межами Канади, інформація на яких не дублюється чи не повністю дублюється англійською мовою 💎 Для медичних установ: ✅ Довідки про щеплення; ✅ Виписки з історії хвороби; ✅ Довідки-заключення про результати діагностичних процедур та лабораторних аналізів 💎 Для освітніх закладів, для підтвердження кваліфікації через WES, професійного ліцензування в Канаді: ✅ Дипломи ✅ Свідоцтва про підвищення кваліфікації, закінчення професійних курсів тощо. Переклад усіх цих та багатьох інших документів ви можете замовити в мене, написавши в особисті повідомлення чи на емейл: yuliia.buriak@gmail.com 💯 Якість гарановано!
-
March 13 - сімейна подача 2 дорослих 21 жовтня на чоловіка прийшов дозапит всього на світі ( мілітарі форм, резюме, форма родичів та здається якись ще беграунд чек форма до 31 все надати) November 4-Correspondence Letter біометрія зарахована November 7 - In Canada Approval Letter + 3 роки від November 4
-
Про листопад йде мова виключно про етап еліджибиті. Аор розглядають січень
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago