PR CUAET
-
Стоить ещё помнить, что украинцы были в приоритете по многим программа до 24 года
-
1300 паспортів…. Самі собі створили проблему, не забираючи їх вчасно з Торонто. Тепер уявіть, які черги будуть на видачу(
-
Добрый вечер! До переезда в Канаду мы проживали в Германии в статусе Resident Permit. Когда мы приехали в Канаду и подавались на продление Work Permit, я ошибочно указал, что мы находились в статусе Permanent Resident. Сейчас мы подаемся на Permanent Resident в Канаде, и нам нужно объяснить эту ошибку для Иммиграционной службы Канады. Может, кто-то имел подобный опыт? Какое письмо вы предоставляли для миграционной службы Канады?
-
Тут шось про травень 🤣 Це означає що можна не збирати валізи в березні??? 🤣
-
Мій ворк перміт до березня
-
Отримала таке Як це розуміти
-
Вітаю Вчора подала на продовження
-
Добрый вечер! До переезда в Канаду мы проживали в Германии в статусе Resident Permit. Когда мы приехали в Канаду и подавались на продление Work Permit, я ошибочно указал, что мы находились в статусе Permanent Resident. Сейчас мы подаемся на Permanent Resident в Канаде, и нам нужно объяснить эту ошибку для Иммиграционной службы Канады. Может, кто-то имел подобный опыт? Какое письмо вы предоставляли для миграционной службы Канады?
-
Ту саму, але там треба наново пройтись по анкетех і їх зберегти,відновити до дати сьогоднішньої, проживання, робота
-
И что в таком случае делают?
-
Я маю вже піар отримати Вирішила перестрахуватися Тепер можна спати спокійно виходить ?
-
А сколько Вас балов?
-
І ось отримала це Що можу працювати до травня виходить вже?
-
Вы попали в число не везунчиков которых по какой то причине пропустили с eligibility. Они раздали eligibility до 1 ноября ( по подаче), и потом перепрыгнули приблизительно на 11 ноября и уже дошли почти до 19 ноября ( все относительно). Но таких забытых много, т.е это не лично ваша проблема
-
Була аналогічна ситуація, подала внутрішній український паспорт книжечкою, прийняли без проблем. Через тиждень після того, як вже був статус: «Виготовлено, але не доставлено до ДУ» змінили фото в Дії на внутрішньому паспорті. Так що думаю, що не повинно виникнути проблеми 😉
-
Я вчора подалась тільки Мій ворк перміт до березня
-
Всі таке отримували при подовженні ВП?
-
-
Дай Бог вам здоров'я Анастасія, в хорошому сенсі, що ви контактуєте з людьми)
-
Доброго вечора. Скажіть будь-ласка дітям школярам по сuaet усім видавали visitor record? Це ж не є study permit?
12 Jan 2024, 17:45
Post 315635 of 412112
25 minutes ago