PR CUAET
-
Добрый вечер! До переезда в Канаду мы проживали в Германии в статусе Resident Permit. Когда мы приехали в Канаду и подавались на продление Work Permit, я ошибочно указал, что мы находились в статусе Permanent Resident. Сейчас мы подаемся на Permanent Resident в Канаде, и нам нужно объяснить эту ошибку для Иммиграционной службы Канады. Может, кто-то имел подобный опыт? Какое письмо вы предоставляли для миграционной службы Канады?
-
Тут шось про травень 🤣 Це означає що можна не збирати валізи в березні??? 🤣
-
Мій ворк перміт до березня
-
Отримала таке Як це розуміти
-
Вітаю Вчора подала на продовження
-
Добрый вечер! До переезда в Канаду мы проживали в Германии в статусе Resident Permit. Когда мы приехали в Канаду и подавались на продление Work Permit, я ошибочно указал, что мы находились в статусе Permanent Resident. Сейчас мы подаемся на Permanent Resident в Канаде, и нам нужно объяснить эту ошибку для Иммиграционной службы Канады. Может, кто-то имел подобный опыт? Какое письмо вы предоставляли для миграционной службы Канады?
-
Ту саму, але там треба наново пройтись по анкетех і їх зберегти,відновити до дати сьогоднішньої, проживання, робота
-
И что в таком случае делают?
-
Я маю вже піар отримати Вирішила перестрахуватися Тепер можна спати спокійно виходить ?
-
А сколько Вас балов?
-
І ось отримала це Що можу працювати до травня виходить вже?
-
Вы попали в число не везунчиков которых по какой то причине пропустили с eligibility. Они раздали eligibility до 1 ноября ( по подаче), и потом перепрыгнули приблизительно на 11 ноября и уже дошли почти до 19 ноября ( все относительно). Но таких забытых много, т.е это не лично ваша проблема
-
Була аналогічна ситуація, подала внутрішній український паспорт книжечкою, прийняли без проблем. Через тиждень після того, як вже був статус: «Виготовлено, але не доставлено до ДУ» змінили фото в Дії на внутрішньому паспорті. Так що думаю, що не повинно виникнути проблеми 😉
-
Я вчора подалась тільки Мій ворк перміт до березня
-
Всі таке отримували при подовженні ВП?
-
-
Дай Бог вам здоров'я Анастасія, в хорошому сенсі, що ви контактуєте з людьми)
-
Доброго вечора. Скажіть будь-ласка дітям школярам по сuaet усім видавали visitor record? Це ж не є study permit?
-
Супер дякую Тобто можна не збирати чемодани якщо портали затримаються.
-
Інтерпретую по іншому, що якщо до травня вони не винесуть рішення по вашій заявці ви можете працювати до тих пір, до поки рішення не буде прийняте, навіть після травня
12 Jan 2024, 17:45
Post 315637 of 403137
4 minutes ago