PR CUAET
-
Хто починав вчити французьку з нуля. До 7 балів реально за рік і чи ж сенс починати самому, якщо читати не вмієш? Знаючи по англійській, що самоосвіта вже нормально йде після досягнення рівня b1. Дякую
-
Привіт.з України прийшло таке повідомлення,хоча заявку ми вже оформили давно та оплатили.я не розумію чому тепер потрібно робити нову заявку.що це за развод Добрий день! На превеликий жаль, прийняти заяви не можу. З 1 листопада відбулась зміно вартості послуги переклад. А тому надати рахунок за старою вартістю не можливо. Вам потрібно створити нову заявку. До заявки завантажте скан копію документів, аплікаційної форми та паспорта. У листування ПК зазначте, що Вам потрібні переклади. Так заявка буде швидше опрацьована.
-
Message from user Александра has been removed because this user is in spam list (???)
-
Привіт. Підкажіть будь ласка. На сьогоднішній день можна подати заявку на візу, яка не дає права на отримання дозволу на роботу в Канаді. Так?
-
Message from user Яна has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Irinochka ❤️ has been removed because this user is in spam list (???)
-
Пpивeт вceм! Ceйчac в paзвивaющeecя кoмьюнити нaбирaютcя люди. Ocтaлocь лишь нecкoлькo мecт. Пpeдocтaвляeм кaждoмy вoзмoжнocть зapaбaтывaть нaчинaя oт 15OO USD в нeдeлю. Жду в личныe cooбщeния тoлькo зaинтeрecoвaных.
-
Message from user Ekaterina Bessonova has been removed because this user is in spam list (???)
-
Дякую велике за відповіді вище! Хто знає, чи є провінції які можуть зарахувати досвід в it з Квебеку? Мабуть не має провінцій де знайшов роботу там, і твій досвід катується з Квебеком і ось 600 балів дають?
-
consul_ca@mfa.gov.ua Я відправила в Оттаву лист на доставку на цю пошту і тишина. Комусь звідси відповіли?
-
Message from user Ангелина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Підходить. Їм саме важливе щоб була печатка сертифіковано перекладача/агенції. Якщо ви прямо дуже хочете перестрахуватися то самі важливі документи можете зробити в канадського.
-
Доброе утро, подскажите пожалуйста, кто в Квебеке, получили ли Вы уже csq и как долго ждали его получения? Так же те, кто получил eligibility а августе и находятся в Квебеке, получили ли вы форму CSQ? Благодарю заранее за ответы всем.
-
Тоесть к декабрю доберутся до конца января получается
-
Не знаю насколько уместен для вас такой совет, но самый простой путь это слетать в Украину и сделать ребёнку новый паспорт. У меня это заняло 5 дней. Хотя ещё полтора года и есть варианты. И слот поймать и пиар получить.
-
Ну вот это может нововведения? Потому что раньше сделка могла быть наличными и никакой справки не было вообще. Только договор нотариуса и расписка.
-
Можно подаваться на пермиты с продленным паспортом. Продлевают паспорт , если меньше двух месяцев до окончания. Хотя до марта 2026 года - еще два года, зачем сейчас об этом 🤔 можно еще и новый получить и подаваться с ним.
-
Цей шо я написала і той шо ви написали. Я брала з контактів зі сторінки консульства, там два
-
You need to be an admin to do this.
-
/tmute
12 Jan 2024, 17:45
Post 316019 of 395797
3 minutes ago