PR CUAET
-
Мені консул сказав, що вони не відправляють… тож тепер летіти знов😂🤦♀️
-
Щиро вдячна!
-
info@innakogan.com Інна Коган
-
Якщо паспорт ще дійсний,хочемо залишити собі,яку заяву треба написати ,для Оттави.
-
Крім того очікування на розгляд трп йде рік часу і так як це офлайн, ви не отримуєте проміжний дозвіл працювати
-
Доброго дня обов'язково зробіть копії всіх документів і зробіть оплату до поїздки, щоб було все на руках, тоді ви скоріше все оформите і не буде нюансів.
-
Я влітала з дійсним паспортом і візою, не розумію, які підстави були для трп. В мене ворк перміт привʼязаний до куает
-
Таке враження, що треба бути готовим займати НОВУ електр.чергу очікування. В інших консульствах попереджають, що ось-ось...Готуймося.
-
13.05 еліжібіліті, 11.06 доки на сертифікат, 1.08 сертифікат. З того часу без новин
-
Да, видела что некоторым в пределах месяца все пришло, а другим уже как 4 мес и ничего нет, надеюсь что проблем с получением CSQ не будет …
-
Заяву дают на місці заповнити
-
Та хто знає, може і мені передумають відправляти, але конверт взяли..
-
Друзі,підскажіть будь ласка психолога який робить довідку для гуманітарної програми🙏україномовного бажано.Торонто
-
трек номер прийде від DHL коли вони заберуть ваш паспорт
-
Доброго дня. Мені прийшов лист від консульства що вони не надасть трекінг номерів від DHL. Я відправила їм копію заяви та квитанції. Що я зробила не вірно . Чи хто має надати трекінг ?
-
А ви пояснення ніяке не писали, коли прикладали паспорт?
-
И потом такие: вам предназначен слот на март 2026 года. Будет как с визами сша 😂
-
Дякую
-
Є послуга якщо "restore lost work permit". Коштує 50$ . Гугліть на офіційному сайті
-
Доброго ранку. Порадьте будь ласка імміграційного консультанта щоб провірити кейс . Дякую всім за допомогу
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago