PR CUAET
-
Дякую за відповідь! А як вони дозвіл надають, так само по пошті?
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка форма IMM5669 потрібна лише для жінки та дитини , якщо чоловік головний заявник на PR . Чи потрібно для всіх ?
-
Я не здивуюсь, якщо зараз основна критерія: не брати гроші від Канади та мати дохід, наприклад 90к+ на сімʼю Час покаже)
-
Скажіть будь ласка в кого були запити CV Resume та мілітарі довго чекали на апдейт після цих запитів?
-
Цікаво що якщо приходить такий дозапит чи автоматично заявка відправляється на компрехенсів чек?
-
Правильно, сроки пребывания на рассмотрение офицера который будет принимать человека на въезде, что и написано на оф.сайте.
-
Я уже жду 43 дня с даты зачисления медицины и листа с работы,пока что тихо
-
В мого тата ще на CUAET візу був дозапит на CV і military, пройшло 2,5 роки з тих пір, як відправили документи, досі не має CUAET візи і аплікація в процесі. Звернення до MP не допомагають, як і дзвінки
-
Вот это сложный вопрос потому что нам это всё делала адвокат
-
😉😍😆🙁😀😉😉😍🙃😙😀😊 Безкоштовний прорахунок можливості отримання MORTGAGE
-
Оплата 255
-
Я так розумію усе індивідуально, ми наприклад поки що тиждень чекаємо, тиша..але по статистиці до 1 місяця проходить до ФД
-
Approval in Principle
-
В нас вже три місяці пройшло і тиша.
-
але строк перебування в Канаді не залежить від строку дії візи...
-
Зараз вже для Укранців не діє жодних винятків по оплаті,тому треба платити)
-
Краще подаватись зараз на продовження wp зараз чи в березні? Якщо закінчиться війна скоро, вони можуть скасувати policy на продовження раніше ніж 31 березня?
-
Тут тільки на мандамус подавати
-
Розшифруйте будь-ласка що таке AIP
-
Не думаю що хтось щось буде скасовувати)
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago