PR CUAET
-
Все що Ви описали не порівняти з ранком 24 лютого 2022. Коли Ви прокинувшись від ляскоту вікон, не можете усвідомити що відбувається. Я б краще 10 років свідомо готувалась до імміграції ніж ще раз прокинутись 24.02.22. У Вас у випадку невдачі була можливість залишитись або повернутись у рідну країну без ризику для життя. Якщо Ви це не пережили на собі особисто, то на Ваше щасття Ви не розумієте що з нервовою системою людей які виїхали з України після початку війни, як їм очикувати в "підвішеному" стані. Ненапад Росії теж був гарантований коли Україну звільняли від ядерного озброєння... Тому ніхто нічого не гарантуєте, навіть по цій програмі, все може змінитися за одну ніч.
-
Я читаю зараз постанову цю ,там не такий текст ,який ви кинули ,ви щось намішали ,там немає ні слова про консула
-
я не знаю, я вообще не понимаю, социальное жилье для меня - это 100% бесплатное, а если люди за него платят, пусть и меньшую сумму, то оно уже не социальное. Странно все это. И тем, кто на пособии, как по мне, и надо по гум.программе идти, как раз, один из исключительных случаев. Беженцев же они обеспечивают.
-
хм, так а те люди, что на пособии, по гуманитарке PR не получают? ну как вот тем бабушкам быть, из соц.жилья с родственниками без PR?
-
90% фудбанків не отрримують вашу особисту інформацію. Вони допомагають отримуючи донейшн від людей і підприємств. Є державні центри підтримки, там ви реєструєтесь і кожен раз коли ви отримуєте допомогу вас вносять в систему. Ця інформація доступна державним працівникам. Більше інформації немає на жаль.
-
А можна в цьому чаті писати по темі, а все інше в гілку «Флуд»?
-
Забув, ще стільки ж часу на смол толку, вибачьте за флуд)
-
12000 годин або 1500 робочих днів, якщо буде розгляд дати одна людина всі заявки)
-
От для того і є програма біженства. Гуманітарна - це взагалі інша історія, по якій йдуть успішні люди, які з тих чи інших причини не проходять по економічних програмах.
-
В цієй програмі як ми бачемо теж гарантій нема, тільки те що гарантія-відповіді. Ще взагалі не зрозуміло, що з цією програмою бо пр у 10 людей, і це не відсоток в 50% , а по гуманітарці теж першим дали а потім пішло поїхало, навіть відмови були що чоловіки в зсу по типу коріння з Україною.
-
Та хоч 1992 рік😁 У Вас є нова редакція?
-
За 2002 рік
-
Я ніколи не голосувала,але була як і в багатьох надія на нього
-
Глава IV Функції консула щодо військового обліку громадян України Стаття 27 Консул відповідно до законодавства України веде військовий облік громадян України, які перебувають за кордоном. zakon.rada.gov.ua/laws/show/474/2002#Text
-
а нічого ) просто скаже - ятого робити не буду ) до речі, він ще й бахвалився і казав щоб на нього жалілися
-
Дякую. Я це знаю.
-
Тоді до консула з тим і все ви будете на обліку.
-
Цікаво буде почути, що тоді консул вам скаже на це)
-
на сайті Верховної ради завжди остання версія (якщо це діючий документ) із усіма оновленнями
-
Добрий не знаю, сама відправила чек заяву і тиша. І навіть не розумію, отримано ні. Тільки чекати, хоча у кого все швидко було і відповіді і трекер-номер.
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago