PR CUAET
-
Моя донька має громадянство США та України, подавала її як громадянку України, далі вказувала друге громадянство США. Отримала візу CUAET.
-
Доброго дня, порадьте будь-ласка бухгалтера, Міссіссага/Оквіль 🙏🏻
-
Сподіваюсь скоро прийде)) Остап вище відповів що зараз по 6 міс чекають🥲 Але я так розумію нам вже скоро має прийти)))
-
Так в Канаді
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, коли найкращий сезон починати іміграційний процес, та коли оновлють щорічні прохідні бали? Дякую!
-
Дякую
-
Спасибо
-
Значит только паспорт, фио и т.д Попробуйте без
-
Я писала як. В Україні це чудово працює: при поийомі на роботу в той де день йде повідомлення в податкову, запис в трудову книжку протягом 5 днів, банк не виплачує Зп без попередньої оплати податків. І це все захищає працівника від недобросовісного роботодавця. Працівник може запросити ці документи одразу і бачити чи він у штаті чи ні, а не виявляти це через 7 місяців і не розуміти яка в нього ситуація по факту. Більше того, якщо немає грошей на Зп, то податки повинні бути сплачені в будь-якому разі на нараховану Зп і зп повинна бути двічі в місяць
-
У меня нет песеля, то как тогда?
-
Да, его. Песель указывала.
-
А если нет песеля?
-
В кожній провінції для цього є гаряча лінія
-
Та і зовсім не факт ще що це буде проблемою для працівника. Працівнику просто також варто було звертатися в міністерство праці як тільки була проблема, а не 3 місяці по тому.
-
Не реалістично очікувати що держава буде превентивно всюди і в кожній компанії.
-
Звісно що проблеми, і людина нічим не винна. А як держава могла захистити працівника до факту проблеми. Це як казати що міліція не захистила людину яку пограбували. Як би не хотілося, але в більшості випдаків міліція втручається вже по факту правопорушення, так само і держава
-
Так це ж проблеми. Чому людина повинна витрачати на це час? Я взагалі не бачу як держава тут захистила працівника...
-
Бліьше того законодавство супер сильно захищає працівників, і зовсім не захищає роботодавців. Так що якщо є будь які проблеми - до адвоката, і місцями можна собі відсудити зарплати на рік вперед )))
-
А я вже напевно 10 таку чую і читаю.
-
Я підозрюю що навіть більше ніж 95%, але звісно такої статистики в мене немає. З того з чим зтикався особисто 100% було все чисто.
12 Jan 2024, 17:45
31732/474652
6 days ago