PR CUAET
-
А work permit хіба це не легальний статус? У мене є work permit. Віза - це документ для перетину кордону. Чи я помиляюсь?
-
Кстате! С порталом 2 выехали и въехали в Канаду с США без проблем на днях. Офицер на границе смотрел и паспорта и визы и пермиты.
-
Теж саме мені розповіли колеги на роботі. Дуже багато було біженців з Америки у Канаду у часи війни у Вьетнамі. Всі ті хто зміг приїхати тоді, так і залишилися тут жити.
-
Краше то, що до в документах, Але ще краше додати пояснення з цього приводу. Я все що було трохи спірне окремим листом пояснював.
-
Pan Am Pool maps.app.goo.gl/rqKt2Ron3SNVrFGn6
-
Мне кажется у вас в этом был вопрос по поводу спорта? Странно что никто из консультантов до сих пор не осветил это
-
Ви можете додати IMM 5476 до вашої аплікації через web form secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?
-
Мне кажется, что при стремлении получить PR по гуманитарной программе, стоит помнить, что количество таких одобренных заявлений в год ограничено очень маленьким числом и подаваться по такой программе даже с участием иммиграционного адвоката - это отчаянный шаг и может рассматриваться только как последний шанс и при наличии денег.
-
Моя мама, пр Канады, подписывала форму у нотариуса без меня.
-
Так, вона підписувала без нашої присутності
-
Сравните свои обязанности по отношению к этому NOC noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=Jw7kkxYE2GhMRU2%2FTwnAgiJkabrXs75FKLG304Whn3E%3D
-
Так. Бо онуки можуть. А правнуки вже ні.
-
Добрий вечір, мені надавали посилання в ньюкамерс www.immigrantservicescalgary.ca/start-here/#english-testing
-
Закон предварительно должно рассмотреть 9 января. Т.е во вторник Так что во вторник будет все понятно. И будут апдейты
-
Прикольно, не знала!
-
Вже ніяк 🤷🏻♀️ Треба тільки cancelled цю аплікацію, дочекатися повернення коштів і потім заново робити нову.
-
@OstapBosak Добрий вечір. А підкажіть будь ласка якщо в свідотстві про народження в мене написали прізвище батька не вірне, а я при заявці на куает вказувала вірне, то яке прізвище краще вказувати? Те що в свідоцтві чи справжнє? Подаюсь по програмі Альберти. Дуже дякую
-
А у вас є можливість видалити аплікацію? Бо в мене «смітник» є, але він не клікабельний
-
Я пока завтра звонить буду, почему мы не получили подтверждение что аппликация была им доставлена онлайн . Посмотрим что завтра ответит и попрошу проверить если они её видят
-
Як то безкоштовно? Де це можна зробити?
12 Jan 2024, 17:45
Post 3192 of 385946
5 minutes ago