PR CUAET
-
У мене оновилось
-
В консульству берете заяву щоб залишити старий паспорт з візою
-
Як ви заходите 😭,?
-
В мене серпень. Чекаю з 18 вересня
-
А новий тоді що? Просто в мене віза на довший термін, ніж паспорт
-
ЯК ПРАВИЛЬНО визначити NOC? 🙏🙏 Через сайт не можу точно визначити, Поділіться ДОСВІДОМ! Будь-ласочка! Чи допомагають міграційні консультанти в цьому? В нашому випадку від цього залежить багато... ми вказали 73209.... можливо це невірно і треба 73200... Діло в тому, що 73209... не 100% було вірно, а виявилось що списку професій Альберті- це ще й в низькому пріорітеті...
-
От додивіться,там написано «заява на запис»,а не просто запис,тобто вони ще опрацьовують?
-
Якщо у вас в одному є віза по тому і перетинаєте
-
Ага, за мінімальну певне сидять, і парт-тайм мають, по 15 годин на тиждень, бідні
-
Це питання чи ствердження?) Якщо питання то ніхто вам цього не скаже. На даний момент є факт що програма закрита і вони ні одним словом не обмовилися що мають намір її продовжувати. Особливо зважуючи на те що міністр сказав що подалося набагато більше ніж вони очікували то припускаю що ні, вони не будуть її знову відкривати. Тим більш рік це достатньо часу щоб податися.
-
Добрий день,підкажіть будь ласка що робити прийшла номінація але …не та по якій подавалися.,замість SWM прийшла SWO,як це виправити і що робити далі,бо таких грошей на разі не має і взагалі не планували йти по цій програмі ????
-
Який тоді паспорт ви використовуєте для перетину кордому? Може я тоді щось не так зрозумів
-
Підкажіть будь-ласка ,Алекс, чи можна не в Канаді проходити медицину? В інших країнах...
-
В едмонтоні будуть у вечорі слоти ?
-
Підкажіть будь ласка як скасувати запис?Перезаписалась на іншу дату.Там де мої записи висвічується остання дата яка мені потрібна а попередніх чомусь не висвічується
-
По закону у вас може бути два діючих паспорта
-
И не работает ваша теория, потому что пересекаются слоты со старой и новой системы. Учитывая их зарплаты в посольстве, они на эти деньги просто не могут выжить, без левого дохода
-
Это не так
-
Оттава
-
В замовлених взагалі у мене не висвічується позначки скасована, зверху є кнопка біля консульських дій, наче запис на візит, і там я скасувала
12 Jan 2024, 17:45
Post 320272 of 407939
3 minutes ago