PR CUAET
-
Так. Бо онуки можуть. А правнуки вже ні.
-
Добрий вечір, мені надавали посилання в ньюкамерс www.immigrantservicescalgary.ca/start-here/#english-testing
-
Закон предварительно должно рассмотреть 9 января. Т.е во вторник Так что во вторник будет все понятно. И будут апдейты
-
Прикольно, не знала!
-
Вже ніяк 🤷🏻♀️ Треба тільки cancelled цю аплікацію, дочекатися повернення коштів і потім заново робити нову.
-
@OstapBosak Добрий вечір. А підкажіть будь ласка якщо в свідотстві про народження в мене написали прізвище батька не вірне, а я при заявці на куает вказувала вірне, то яке прізвище краще вказувати? Те що в свідоцтві чи справжнє? Подаюсь по програмі Альберти. Дуже дякую
-
А у вас є можливість видалити аплікацію? Бо в мене «смітник» є, але він не клікабельний
-
Я пока завтра звонить буду, почему мы не получили подтверждение что аппликация была им доставлена онлайн . Посмотрим что завтра ответит и попрошу проверить если они её видят
-
Як то безкоштовно? Де це можна зробити?
-
мы второй раз не подавались. Это на реддит и канадавиза есть те кто описывают свои случаи и повторные подачи.
-
Есть отдельная ветка для бс пнп
-
Є досвід отримання PR в British Columbia?)
-
Так, але дається 7 днів на відповідь
-
Чи які можливості працювати після закінчення WP і не отримання номінації/PR
-
Підскажить, чи є можливість продовжити WP?.
-
Добрий вечір, так. Після реєстрації вони дзвонять і записують на тест
-
Якщо не помиляюсь вже в Порталі 1 є необхідність підтвердити знаходження в Канаді
-
Ну рішення буде після Порталів. Як я розумію треба бути на момент подачі і на момент рішення в Канаді. Тому після Порталу 1 треба образу прибути. Можливо і невірно розумію.
-
Так, але це для звичайних програм, де нема вимоги бути у Канаді на момент рішення. Тож це ризик для даної програми
-
Дякую модераторам за закріплені повідомлення - дійсно дозволяє зекномити час при навігціі чатом!
12 Jan 2024, 17:45
Post 3203 of 401511
7 minutes ago