PR CUAET
-
Та ні, там якраз все спокійно. Просто це провінція і невелике місто, тому і ціни відповідні. Диплом хоча б ПДФ скан собі попросіть, а переслати вже можна буде пізніше
-
Диплом у мами. Треба якось переслать. І з приводу Саскачевану я не розумію дешевість цін на халупи. Особливо в Реджайні. Незрозуміло зовсім, відтоку населення нема, а ціни аномально низькі для канадського міста такого розміру. Там що, вбивства групові були в будинку раніше, чі що? 😮
-
В Квебеку освіту не треба?
-
То яка віза не має сильного вплиаву, але так ті хто пізніше їм ворк перміт робили зразу в системі, а тим хто раніше напевно що ні, тому і на кордоні це довше займало. Онлайн як повезе 2-6 тижнів
-
Зверніться до адвоката, але з вашими даними і відсутністю підтвердження освіти, я б почав вчити французьку, шукав би роботу що по ноку визнається кваліфікованою (механік, монтер кабелів). І все, вік і освіта байдуже
-
Там здається є програма в якій освіта не потрібна, але давно з Саскачеваном не працював, тому треба перевіряти
-
Якщо без диплому, ще варіант Саскачеван
-
Манітоба та Альберта. Але диплом таки прийдеться десь знайти
-
Блін стрьомно якось😂 Віза вклеєна візіт але після оголошення куаету всім клеїли спочатку візіт, це вже трошки пізніше влітку почали робочі клеїти.. зрозуміла.. а на перміти онлайн швидко відповідають?
-
Були, але не в мене особисто
-
"Ми тут не захищаемо провінції, а шукаємо шляхи." ___ Найдіть і мені шлях. (Поки я не заангажований (щодо конкретної провінції) Вхідні дані: чоловіча стать, 47 років, сінгл, морально випалений, досвід роботи сумнівний, не підтверджується. З 2016 року по закордонах, пруф назбирати нереально. Освіта: доктор філософських наук, як мінімум. Але неофіційно. Офіційно середня, атестат десь в Україні валяється. Мови: українська, радянська, польска, італійська - в відро. Французька 200-300 слів (зв'язать не можу). Англійська 5-7 тисяч слів, можу патякать і щось іноді ізобразить (не надто смішне). Нацкраще виходить читання, читаю художні книжки (вже) і технічні брошури. Кмітливий, схильний до підприємництва. Люблю роботи по дереву. Можу самостійно (з підсобником) монтувати забори, деки. Не карпентер, жодних доків нема. Це 10% з усього..
-
Мій колега теж з червня чекає, але в нього не глухо. Його старт офіційно перенесли ще на місяць. 🙂
-
Дуже дякую за відповідь А чи були ситуації коли проходило без неї ?
-
Якщо в Альберті , то з карткою , прийшла анкета і пустий конверт , для бенефітів , заповнити і відправити. Отримаєте картку , яка покриває де що, зі стоматології , зору і ліків
-
Добрий день, хтось підтверджував через wes польський диплом? у мене польська центральна комісія у варшаві вимагає лише оригінали, хтось відправляв їм із Канади оригінали?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка,чи потрібно щось ще робити коли отримали хелз карти? Реєструвати чи заповнити дані якісь? Чи можна одразу шукати сімейного лікаря і підписувати декларацію? Дякую
-
Дякую! А там питають повний чи скорочений. Не підкажете який треба?
-
Подати можна, але це не факт що це вас звільнить від її потреби. Як варіант можете надати пояснення того чому ви не можете її отримати, та кроків які ви зробили щоб її отримати. А далі на розсуд офіцера
-
Довідка чоловіка з дії підходить, переклад можна і через посольство і так. Через посольство умовно більш правильно, але заходить і так
-
Доброго дня Скажіть будь ласка якщо немає можливості дістати справку з Китаю чи можна подати на федеральний без неї ?
12 Jan 2024, 17:45
33070/474652
6 days ago