PR CUAET
-
Почту
-
Всім привіт, можливо хтось вкурсі, заявка у статусі submitted із середини травня, проте EE профайл дійсний до березня 2025. Що у такому разі робити? Чекати допоки закінчиться дія EE профайлу і створювати новий чи краще створити новий раніше?
-
То не жаль не тільки у вас така проблема, мене іноді з 30 спроби пускає, з телефону через дію
-
Ми теж відправляли цю форму, але через 2 місяці так і не отримали ніякого результату. Тоді ми набрали їх і підтвердили всю цю інформацію в телефонному режимі, після цього отримали виплати через місяць.
-
Щойно перевірила. Сьогодні змінився статус на «заброньовано». Зловила слот 13-го числа👌
-
Якщо в програмі показує що слот вже забронювала. Але підтвердження на пошту не приходить цілий тиждень?! Чи реально він забронювався?
-
Дякую 😊
-
Не треба Апостиль.
-
3грудня
-
Какое у вас число записи? У меня декабрь 10
-
Дякую☺️ Думаю, що і у Вас зміниться..не може ж воно через один бронювати🤷♀️хочааа… Мені на пошту не прийшло, лише в кабінеті змінилось
-
Нет после FD
-
Зараз ввели нову систему. Раніше виставляли слоти що 2 тижні. А у листопаді запровадили нову систему. І виставили слоти на 6 місяців наперед. Люди позаймали слоти. І тепер ви ловите слоти, від яких інші люди відмовляються.
-
Наскільки я знаю неможливо оформити на свою адресу, тільки треба в консульство.
-
Я Рада за вас, есть надежда что и у меня поменяется, смотрела вчера вечером, пока ничего. Скажите, а письмо на почту вам приходило? Или просто статус поменялся?
-
Спіймала 12 листопада слот на ранок 18 листопада, Торонто. На пошту не прийшло ніякого підтвердження, лише в Особистому кабінеті через деякий час заявилася інформація про мої дані, дату і час бронювання- лист у pdf. форматі. Коли на офіційній сторінці у Фейсбуці оголосили про нову систему - спитала там чи достатньо цього pdf файлу, бо підтвердження на пошту не прийшло. Відповіли, що наразі цього достатньо і що обовʼязково треба буде підтвердити за 30/7/3 днів до візиту. За 3 дні до візиту запрос підтвердити бронювання прийшов (об 11:01 ранку) лише в особистий кабінет, на пошті досі пусто. За добу прийшло нагадування про запис. Нічого підтверджувати не потрібно було
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка чи достовірна інформація, що для получення готового паспорту потрібно ловити слот? Чи можливо заказати доставку паспорту з України?
-
У нас змінилось на «заброньовано» Обіцяла написати😁
-
Дякую, бо я дуже вже переживаю, так як статус не змінюється(
-
Головне щоб була діюча віза і оригінал WP не забудьте взяти
12 Jan 2024, 17:45
Post 333468 of 403131
2 minutes ago