PR CUAET
-
Не думаю, що через це треба повідомляти, бо нок визначається по обовʼязкам.
-
Тільки анульовані з'являються час від часу. Массово як 12 і 13 листопада не буде
-
Изначально за первый год было больше 21 тыс., а с перерасчётом немногим больше 6 тыс.
-
Транспорту ще так і не було з березня
-
Добре, самі зараз йому все скидаємо і він каже не то
-
Скоріш за все «закінчились» номінації відведені на техпасвей в межах квоти 2024, чекайте нового року. Тому вони, скоріш за все, і нові eoi не розглядають….
-
Яке це Консульство?
-
Відпишіться потім, будь ласка, про дипломи, чи дійсно потрібно загрузити всі.
-
Подскажите пож., если с Украины брать перевод выписки из банка, как он должен выглядеть? Какое Бюро переводов лучше выбрать?
-
Вітаю, я правильно розумію, що за останні кілька днів ніякого руху по заявкам?
-
Не можу сказати, що краще в такому випадку, проте обов'язково потрібно повідомити їх про зміну референс номеру EE, так як в EE профіль повинні надсилати номінацію
-
Бенефіти, це условні кошти які вам видають в подарунок і покривають деякі послуги які ви можете отримати безкоштовно (за бенефіти) Почистити зуби, купити ліки, перевірити зір, отримати окуляри якщо зір поганий, або окуляри від сонця. Це як би мовити загальні бегнфіти доя вміх прибулих по КУАЕТ. Деякі бенефіти (тобто їх розмір) може бути такими, що покриє похід до стоматолога не тільки для вас, а і для членів вашої родини. Деякі роботодавці теж дають бенефіти для своїх робітників. Вони надавались на рік, якщо їх не використати, вони згорають.
-
Взагалі супер, дуже велика різниця 🙌🏻 рада за вас ❤️ а підкажіть в якому ви місті?
-
Оце попадалово. А він сам не каже що конкретно йому потрібно?
-
Подскажите, мне отказали в получении нового SIN , когда я пришла с ecoPR в Канада . Сервис. Сказали только с картой. Но IRCC выслал инструкцию, по которой можно поменять все документы ещё без карты
-
Чи був в когось досвід продовження work permit не online а in person в одному з офісів IRCC?
-
Ви часом не знаєте у звʼязку з чим?
-
ukrconstoronto@gmail.com А я звідси отримала 🤯 Плутають людей
-
Так. І отримала від них відповідь "Отримано"
-
Торонто?
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago