PR CUAET
-
Так, бо програма наразі розтягується а не пришвидшується. Як буде в наступному році ми не знаємо. Але точно що вона не в пріоритеті. Поточний термін очікування для тих хто подавався у 24 р неофіційний десь 28-30 місяців
-
В мене з буквами IMM в кінці
-
Неофіційний термін складається з поточною черги по всіх етапах. Офіційних термінів не існує тому і на ірсс важко вплинути на тему чому так довго
-
Дякую ☺️
-
По цьому стріму, якщо балів достатньо, можете взагалі не здавати
-
Підкажіть будь ласка, хто робив нещодавно!!! Бо всі відео у ютубі зроблені до 31 березня 2024, і показують як подаватись за старими правилами
-
Якщо фактичних змін НОК немає, я б не повідомляв
-
Я теж відмовилась і вони не зʼявились в активних (
-
Я подавала окремими заявками. Коли отримала свій ворк. Потім подавала дитині на візітор рекорд. То все ок 👌
-
Всім привіт 👋 Підʼєднала в gckey заявки щодо Permanent Resident Card після отримання PR. Підскажіть, будь ласка, що означає смс в Final decision? В пр заявці наступний крок після fd це портал 1, а в Permanent Resident Card що це означає?)
-
Я теж думаю, що видадуть номінації у січні-лютому. Квота і правда закінчилась, але вони іноді використовують квоти з наступного року
-
Дякую, просто думала можливо тут теж у когось була така ситуація і зможуть порадити.
-
я теж кожен день перевіряю статус заявки, щоб не пропустити дозапит документів....сабмітід....7 червня
-
Я не знаю Спросите у поддержки Привата
-
Собі довго. Десь до 4 місяців. Дитині 2 тижні
-
prson-srpel.apps.cic.gc.ca
-
@OstapBosak
-
Як довго ви чекали?
-
А ви раніше здавали медогляд?Якщо так то чи додавали при подачі?
-
На сайте еконсул нет очереди,заходишь и проверяешь когда и гдетосвободится
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago