PR CUAET
-
На сайте еконсул нет очереди,заходишь и проверяешь когда и гдетосвободится
-
Общую.
-
А какую очередь)то как повезет)
-
А хто подавав а на стаді треба фому 5604 підписану батьком якщо той не в Канаді ? Я своїй дитині на візітор рекорд додавала цю форму. Але чула що типу це не обов’язково..
-
Так, здавала коли приїхала у 2022, при подачі на ПР - не додавала
-
Можливо вам підтвердження і не приходило, але слідкуйте чи є запис у вашому особистому кабінеті
-
Чи знає хтось, чи можна оформити паспорт в Оттаві на початку січня 2025 року? 1.) - Враховуючи нинішні темпи, коли він буде готовий, якщо оплатити доставку через DHL? 2.) - Чи можна буде забрати його в Торонто? Дякую.
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка як сплатити за виготовлення закордонних паспортів в Оттаві? дякую велике.
-
Доброго дня, я отримав візитор візу у вигляді як ворк перміт. Хтось уже вклеював такого зразку візу?
-
Можливо для когось буде корисним мій досвід. Щойно подала на паспорт в Торонто, підтвердження приходило в кабінет але я не встигла підтвердити. Дуже переживала ловила ті слоти рік. Але все добре прийняли.
-
Аналогично, в конце номера IMM
-
В якому розумінні віза як WP?
-
Ворк перміт до 2027р,,, віза до 2028. Якщо до того часу буде глухо, ворк перміт продовжують? В дітей доречі паспорта і відповідно візи до січня 2026. Це питання якось вирішується, щоб далі перебувати в Канаді, не знаєте?
-
Добрий день, я працюю та отримую ЗП- 350 дол податки. Якщо я стану self employed як зміняться податки, чи все лишиться так само. Чи є сенс міняти?
-
Дякую!
-
Ох, я навпаки, дитині подала в перших числах жовтня -тиша
-
Вибачте що не зразу відповіла але з дозволу Юліанни можу сказати що саме зниклі заявки знайшлися. І просить не поширювати інформацію що заявки не знайшлися.Ви просто не знали цієї інформації
-
Електронна віза ви маєте на увазі? Можете відіслати в візовий вам вклеять в паспорт візу
-
Вигляд, сам аркуш як ворк перміт, але це віза.
-
В Києві і у Львові можна здати медкомісію
12 Jan 2024, 17:45
Post 335706 of 387358
less than a minute ago