PR CUAET
-
Ну это понятно. 99% индусов получают фд через пару недель после аора. Я о том, что сейчас сроки федерального рассмотрения 13 месяцев
-
Вже немає
-
Final decision наче означає, що карти віддали в друк. Наступний крок - там буде повідомлення, що вони mailed
-
Вітаю) Чи знаєте ви, отримання допомоги з житлом (типу субсидоване житло, або державне житло з фіксованою рентою), може вплинути на кейс гуманітарної програми? Чи краще не подаватися на таку допомогу?
-
Оттава є на завтра 3 вільних слоти
-
Скажіть будь ласка, чи потрібно мені реєструватись в Резерв+ якщо я хочу замовити новий закордонний паспорт? Вони його вимагають?
-
поговоріть з Філіпом @philippsol напряму, ті офіційні ставки по факту нічого не значать, я так розумію там всім просто роблять знижку, коли доходить діло до преапрувала. наразі в БМО 5 years fixed rate десь біля 4.20-4.25% якщо я не помиляюсь...
-
Добре, дякую. Бо я щось переймався, якщо зареєструюсь у Резерві то можуть не зрозумілий статус видати, із за нього можуть і паспорт не зробити
-
Що у вас внесено в Оберіг ви не взнаєте доки не скачаєте витяг.
-
Бо з військових документів у мене тільки приписне посвідчення з статусом обмежено придатного. І то його видали ще у 2020 здається
-
1500$ квиток
-
Також подивилася, тут в чаті інформації більше ніж від того інтерв'ю 😅 тим більш консул сказав що йде з посади, то всі його слова йдуть з ним, а новий вирішуватиме по своєму 🫤
-
Потрібен обов'язково витяг. Можете спробувати взяти з Дії (веб версії)
-
Вони вже узбогоїлися, не вимагають.
-
Извините за глупый вопрос, а как выглядит этот АОР, пришло несколько писем, с дозапросом хронологии пребывания, письмо инструкция на Биометрию и уведомление что начато рассмотрение.. слова АОР нигде не нашел..
-
Реєстрація в Резерві це по суті лише трансляція того, що записано в Оберезі. Але резерв дає можливість вписати канадську адресу проживання. В Канаду поки повістки не шлють
-
Гляньте вчорашнє чи сьогоднішнє (не пам'ятаю) інтерв'ю з консулом з Едмонтону, що тут рекламує Юліана Волошина ведуча, там правда довго і нудно про то що ми всі знаємо але пару питань свіжих і саме про дітей є яким вже 16 є але не мають і ніколи не мали айлі бо виїхали в 14 з України. В двох словах таких дітей приймають але можуть не збігтися зорі і не вийде зробити новий паспорт 🤷
-
Доброго вечора, може хтось орієнтується, під який нок підпадають монтувальники сайдингу? Бо в переліку професій не побачила саме їх. Можливо хтось орієнтується, буду дуже вдячна за відповідь.
-
15.05.2025 Схоже я вияснив схему оновлень слотів)
-
10 вільних
12 Jan 2024, 17:45
Post 336224 of 407948
2 minutes ago