PR CUAET
-
Хто хоче записатись - не затягуйте. Як зʼявиться слот на раніше, зможете перезаписатись
-
З ноута , 15.05
-
Калгарі
-
перевірю одну теорію. ви фізично в якому місті, якщо не секрет?
-
Досі три слоти на отримання паспорта відкриті в Торонто (травень)
-
Мабуть виключили перевірку Нема нічого в мене Але може я й на обліку хто зна,другий етап написало»ви записані» Повідомлення нагадування пришлють за 30/7/3 дні Й все і на почту підтвердження й в особистому кабінеті
-
AOR” stands for “Acknowledgment of Receipt.” This is a document issued by Immigration, Refugees, and Citizenship Canada (IRCC) to confirm that they have received your immigration application. The issuance of an AOR marks the official start of the processing time for your application Это номер вашей заявки обычно в теме/теле письма к примеру ЕР0059ХХХХ.
-
Отже, і Гамільтон, і Монреаль - один часовий пояс із Торонто. Системний час на гаджетах такий самий. Мій системний час - на годину пізніше.... Спробую цю гіпотезу....
-
Хоча передивився таргети по нкспрес ентрі на 2024, то 3% від 110 тисяч мав бути транспорт, тобто більше 3 тисяч, а в березні відібрали всього 975. Хто досвідчений в цих їх планах, можуть вони коригувати їх по року?
-
Монреаль
-
Гамільтон
-
Зрозуміло. Дякую
-
Я вам цього не підкажу
-
Розкажіть детальніше, як ви записалися в чергу
-
Кнопку черги не показує
-
Хто знає про чергу ? Можна записатись на слот , потім приходить повідомлення з пропозицією на число і дату . Записуєтесь і ловити не потрібно . В мене так вийшло , декілька днів гралась впіймати , а ось сьогодні прийшло запрошення на на 24.01. 2025 на 9:20 в Торонто .
-
Я зрозуміла що зробити ,перевести годину
-
Сьогодні забирали паспорт в Едмонтоні. Приїхали за годину,в черзі були уже 28. Паспорт забрали. Але поки очікували,багато вже людей, що приїздили з інших міст попереджали,що можуть не встигнути. Хоча сам процес іде швидко- кілька хвилин на людину. Щоб зорієнтувати,ми 28 по черзі забрали паспорт десь через годину від початку прийому. Тобто за 2 години вони можуть видати близько 60 паспортів
-
Чи були слоти на Оттаву взагалі? Квітки на 2 грудня, 3 планували забрати паспорт. Не бачу зараз доступних слотів.
-
Я сама в шоці 😱 бо тут ви так про це все описуєте , я й сама не могла декілька днів спіймати . Помилку постійно вибивало.
12 Jan 2024, 17:45
Post 336312 of 398586
2 minutes ago