PR CUAET
-
AOR” stands for “Acknowledgment of Receipt.” This is a document issued by Immigration, Refugees, and Citizenship Canada (IRCC) to confirm that they have received your immigration application. The issuance of an AOR marks the official start of the processing time for your application Это номер вашей заявки обычно в теме/теле письма к примеру ЕР0059ХХХХ.
-
Отже, і Гамільтон, і Монреаль - один часовий пояс із Торонто. Системний час на гаджетах такий самий. Мій системний час - на годину пізніше.... Спробую цю гіпотезу....
-
Хоча передивився таргети по нкспрес ентрі на 2024, то 3% від 110 тисяч мав бути транспорт, тобто більше 3 тисяч, а в березні відібрали всього 975. Хто досвідчений в цих їх планах, можуть вони коригувати їх по року?
-
Монреаль
-
Гамільтон
-
Зрозуміло. Дякую
-
Я вам цього не підкажу
-
Розкажіть детальніше, як ви записалися в чергу
-
Кнопку черги не показує
-
Хто знає про чергу ? Можна записатись на слот , потім приходить повідомлення з пропозицією на число і дату . Записуєтесь і ловити не потрібно . В мене так вийшло , декілька днів гралась впіймати , а ось сьогодні прийшло запрошення на на 24.01. 2025 на 9:20 в Торонто .
-
Я зрозуміла що зробити ,перевести годину
-
Сьогодні забирали паспорт в Едмонтоні. Приїхали за годину,в черзі були уже 28. Паспорт забрали. Але поки очікували,багато вже людей, що приїздили з інших міст попереджали,що можуть не встигнути. Хоча сам процес іде швидко- кілька хвилин на людину. Щоб зорієнтувати,ми 28 по черзі забрали паспорт десь через годину від початку прийому. Тобто за 2 години вони можуть видати близько 60 паспортів
-
Чи були слоти на Оттаву взагалі? Квітки на 2 грудня, 3 планували забрати паспорт. Не бачу зараз доступних слотів.
-
Я сама в шоці 😱 бо тут ви так про це все описуєте , я й сама не могла декілька днів спіймати . Помилку постійно вибивало.
-
До кінця листопада забирати в живій черзі.
-
За дорученням від власника може зняти будь хто .
-
Це фарт Перший раз чую
-
З Вінніпега приймуть документи, якщо записатися в Едмонтон, кажуть там консул каже, що ви до нас не відноситесь і відправляє додому? Хтось щось знає?
-
Єдмонтон так паспорт вже у консульстві
-
Я так заходила , щоб спіймати слот . Потім якимось чином зʼявилось пропозиція стати в чергу. Як саме вже й сама не розумію. Ось і питаю , чи хтось володіє цією інформацією більше, бо в мене так вийшло. Через декілька днів прийшло запрошення, ну звісно я його і підтвердила .
12 Jan 2024, 17:45
Post 336318 of 389858
5 minutes ago