PR CUAET
-
Ні. Я маю на увазі, що на ЕЕ можна продаватися з будь-якої провінції (так як канадський досвід він і в Квебеці канадський досвід) чи з іншої країни, але треба вказувати провінцію куди ви будете їхати після отримання. Чи є в когось досвід отриманя і що робили люди після отримання ПР - переїхали в іншу провінцію чи ні?
-
А так хто знає скільки людей відпаде ті що вище за вас…
-
А когда вы подались?
-
Доброе утро. Кому уже приходили запросы на документы, напишите, пожалуйста с какой почты приходят ( то что после @). Хочу попросить работодателя поискать по почте, вдруг не увидел письмо.
-
Ну так з 490 з LMIA дуже гарні шанси 😍
-
Спасибо
-
atip-aiprp.apps.gc.ca/atip/welcome.do?lang=en бесплатно
-
АОР письмо , в котором пишут , что кейс взят на рассмотрение и каким офисом
-
А как заказать ATIP?
-
Трюдо присилатиме чеки на 250$ всім, хто працював у 2023, і на 2 міс звільнення від GST з 14 грудня-можна планувати великі покупки. Підкуп виборців буквально)))) Привіт, інфляція....www.cbc.ca/news/politics/trudeau-gst-vacation-christmas-1.7389206
-
О да, рік назад з такими балами виглядало як супер шанс! А скільки ви вже чекаєте на LMIA? В мене вже 50 робочих днів пройшло і поки тиша 👀
-
Так. І в мене питання, якщо не підтвердив, але запис в тебе висить ніби він в тебе є і не дає тобі обрати інший слот
-
Перед нами майже 29к людей зараз)))Як приїхали було 18к і все казали що от от і пройдемо, почекайте, класні шанси. То я трохи оптимізму втратила 😅
-
А можна зараз передати ?
-
Я знаю. И я не жду финального решения прям сецчас я просто спросила про AoP. ,если что
-
Отримала 2 портал сьогодні 🎉вчора був 1й))
-
Ждут еще с ноябрь -декабрь 2023
-
4 месяца назад, срок маленький
-
Може якщо ще є запис в людини, то ще не все втрачено? Ще може прийде нагадування і за 7 і за 3 дні. Ніхто просто не знає поки, як система працює, треба перевірити
-
Подивимось! Наче зараз на WP чекають десь 6 місяців. Наскільки я розумію то 50 балів додасться в EE тільки коли WP буде вже на руках.
12 Jan 2024, 17:45
Post 336704 of 398582
about a minute ago