PR CUAET
-
Доброго дня, якщо я зловила слот але підтвердження ніякого немає. Тільки PDF та варіант скасувати слот. Де підтверджувати що я буду?
-
ми писали в целом про ситуацію. без офіційних джерел і т п. бо сьогодні одна ситуація, завтра інша.
-
Загугліть Юліана Волошина розмова була в інстаграмі, обіцяла додати в ФБ
-
Добрий день. Можливо хтось знає. В резерві вказане місце проживання згідно реєстрації (не Канада). Чи вплине це якось на надання консульської послуги? І чи є можливість виправити дані?
-
Когда вы подавались?
-
Згідна
-
А на який термін треба поїхати? І можливо, Ви можете підказати , ті люди, які отримали ПР в інших провінціях і потім переїхали в Квебек, вони теж порушили умови і можуть мати наслідки чи це різні речі?
-
Подскажите, переписка с ними у вас по электронной почте?
-
Никто не знает. У всех тут всё индивидуально. Единственное, что очевидно из опросов, у каждого офицера «свой стиль».
-
Я вже не знаю що це може означати. Але з оголошення що вони скинули, означає що вони прийняли заявку, вірно чи я помиляюсь?
-
Отак треба буде підтвердити
-
Так
-
Або не прийде жодна
-
Чи не могли б ви показати нам як виглядає цей лист що прийшов на мейл вам ?
-
27.07.2023
-
Значить робіть скріншоти та описуйте ситуацію консулу в мейлі, потім лишається чекати на відповідь з консульства чи приймуть, бо вони знають про глюки з новою системою, то можуть дозволити приїхати.
-
У кого-то был офицер С4095 ?
-
А кнопку підтвердити треба натискати і на емейл і в кабінеті електронному?
-
Значить кнопка про підтвердження є і в кабінеті і в ел.пошті. То може система налагоджується по трошки 🥳
-
Кому цікаво подав документи на паспорт у Торонто,то сказали що забирати паспорт треба буде теж показати оновлений Резерв +
12 Jan 2024, 17:45
Post 336831 of 389858
less than a minute ago