PR CUAET
-
Я вже не знаю що це може означати. Але з оголошення що вони скинули, означає що вони прийняли заявку, вірно чи я помиляюсь?
-
Отак треба буде підтвердити
-
Так
-
Або не прийде жодна
-
Чи не могли б ви показати нам як виглядає цей лист що прийшов на мейл вам ?
-
27.07.2023
-
Значить робіть скріншоти та описуйте ситуацію консулу в мейлі, потім лишається чекати на відповідь з консульства чи приймуть, бо вони знають про глюки з новою системою, то можуть дозволити приїхати.
-
У кого-то был офицер С4095 ?
-
А кнопку підтвердити треба натискати і на емейл і в кабінеті електронному?
-
Значить кнопка про підтвердження є і в кабінеті і в ел.пошті. То може система налагоджується по трошки 🥳
-
Кому цікаво подав документи на паспорт у Торонто,то сказали що забирати паспорт треба буде теж показати оновлений Резерв +
-
На надання консульських послуг не впливає. Можливість змінити адресу на актуальну була під час першого входу в Резерв. А зараз це зробити вже, здається, не можна.
-
Підкажіть, стосовно продовження паспорту, де написано, що продовжити можна за 2 місяці до закінчення тільки? Чи таке є?
-
тільки якщо Ви вчились у Альберті.
-
На сайті отак було
-
@OstapBosak Якщо людина отримала PGWP в інший провінції, чи може вона подаватись на AOS, маючи тільки 6 місяців роботи в Альберті, якщо іншого досвіду роботи взагалі не має. Чи ця умова тільки для тих, хто навчався в Альберті?
-
Підтверджував одразу після того як зловил Й через 5 секунд прийшов лист на пошту
-
Хай люди приходять. Ризикують. Моя знайома у цей вівторок забирала дитячий паспорт в Торонто. Паспорти не видавали без слота. Жінки плакали. Люди обурювалися, кричали. Все марно
-
Давайте розпишу детальніше Отримати статус постійного резидента Канади через систему Express Entry для проживання в провінції Квебек безпосередньо неможливо. Квебек має власну імміграційну систему, яка діє окремо від Express Entry. Це пов’язано з тим, що провінція володіє спеціальними повноваженнями у сфері імміграції та керує своєю програмою, відомою як - QSWP Система Express Entry призначена для провінцій, які підпорядковуються федеральним імміграційним програмам (наприклад, Ontario, Alberta, British Columbia). При подачі через Express Entry ви декларуєте намір оселитися в одній із провінцій Канади, окрім Квебеку. Після отримання статусу ПР вас ніхто не може юридично змусити залишити Квебек або переїхати до іншої провінції. Статус ПР дає право жити й працювати будь-де в Канаді. Однак важливо пам’ятати: при подачі на громадянство можуть враховувати ваші початкові наміри проживання, задекларовані у заявці Express Entry. Якщо буде виявлено, що ви подавали неправдиву інформацію, це може викликати проблеми Відкликати статус ПР також можуть якщо ваш профайл підпаде під перевірки які проводить імміграція
-
Ого аж в июле 23
12 Jan 2024, 17:45
Post 336840 of 389554
6 minutes ago