PR CUAET
-
Не за что)
-
12 січня
-
Вони можуть запитати документи з роботи,тобто фінанси,як ви себе забезпечуєте.Нарахунок військових документів,якщо ви в заявці писали,що не служили,то скоріше ніяких додаткових документів не потрібно
-
Яке число отримує AOR?дякую
-
Чи можна зараз ще записатись на подачу закордонного паспорта?чи вже все всі слоти розібрані до кінця травня Підскажіть будь ласка
-
Якщо запитають,напишите,що не служили і все
-
Дякую вам за відповідь
-
А коли AIP отримали? А то така сама ситуація тільки на рік пізніше)😁
-
В мене visitor віза була відкрита в 2022 році. Тому на куает не подавалась, а прилетіла і отримала wp, але без позначки cuaet Читаю в іншому чаті, що люди які прилетіли в січні по visitor їм відмовили в wp Чи можуть мені теж відмовити? В кого була схожа ситуація.
-
Як, коли і на коли нам ловити слоти на видачу паспортів, якщо подача 15 січня? Дякую завчасно.
-
Вітаю. Є хто в Едмонтоні на видачу паспортів? Велика черга?
-
Всім доброго дня, підкажіть будьласка хто знає та має власний досвід, після подачі на child benefits і підтвердження, нарахування виплат пішли з 19 місяця, а не з моменту прибуття в Канаду, так і повинно бути, чи буде перерахунок на всі попередні 18 місяців що ми не могли подаватись?
-
Я замовила доставку додому, поки немає ніяких апдейтів
-
А коли ви отримували аip
-
З 19 місяця і все. Ніяких перерахунків
-
Aip не отримували?
-
А ситуація похожа тому що дати подібні тільки на рік пізніше , але нічого ще не отримував
-
так, але немає умови за 30 днів)
-
До закінчення. В чоловіка закінчився, як я розумію, вже кілька місяців тому, і він не в Канаді
-
Немає умови за 30 днів. Хоч в останній день.
12 Jan 2024, 17:45
Post 336903 of 398598
3 minutes ago