PR CUAET
-
Сьогодні ніхто не отримував aor?
-
Привіт Онтаріо з нашого досвіду 700 год потрібно в поточному році якось 👌🏻
-
Так,я знаю,всі відправляють стандартну,я теж іі писала,все добре і паспорт в дорозі. Зараз кину вам в особисті повідомлення.
-
Наче ще жовтень...
-
Дякую. Спробую. Сьогодні подала на новий ОНІР. Там все одразу вийшло
-
Потрібно подати документи на ЕІ напротязі 4 тижнів після звільнення
-
подача на новый vr, когда текущий будет подхожить к концу
-
Когда приходит запрос на сдачу био это письмо надо распечатать и идти с ним на сдачу. Про какие формы вы говорите?
-
Оттава через УкрПошту. Не можу стягнути файл з сайта консульства, видає помилку
-
Вам куди саме треба?
-
ви можете подати у будь-якому випадку, але наскільки знаю то там є певний період за який потрібно податись і якшо не подати в терміни зазначені там то виплат може не бути.. краще подайтеся онлайн або подзвоніть в Сервіс Канада і запитайте
-
максимум попросят написать, чем занимались с 18 лет до сегодня, а не за последние 10 лет
-
А де ви взяли заяву?
-
Доброго вечора Шукаю роботу welder/fitter Також дещо всію по автомеханіці Руки більш менш прямі, люблю вчитись новому Взагалі не цураюсь будь якої роботи руками GTA/Hamilton/Oxford county/Waterloo region Можливий переїзд в Ottawa Англійська B2-C1, проблем зі спілкуванням з канадцям не виникає (або дуже рідко) 1.5 канадського досвіду as welder Також є тікети
-
Підкажіть будь ласка, якщо повзунок бігає, це означає, що шукає слоти,? Він має зупинитися як щось буде? Чи це немає значення?
-
На дитячий слот дорослих не приймають. Принаймні так було ще донедавна.
-
Треба було в жовтні подаватися 😁😢
-
Можливо ще на щось треба подаватися новачкам в цій провінції???
-
Номер канадський але адреса у банку стара не канадська
-
С таким статусом возможно податься на получения паспорта ?;)
12 Jan 2024, 17:45
Post 337287 of 407045
4 minutes ago