PR CUAET
-
На всякий випадок треба подивитися чи не з'являються нові слоти, бо зараз система виставляє а не людина
-
Вибачте в якій провінції чи місті Ви проживаєте і ким працюєте? Дякую за відповідь.
-
Головне не 31 жовтня, а то вони ще навіть без еліджибілиті, не то що без ПР🥲
-
Тут так як мінімум початок, а то і весь листопад думають 😟
-
Підкажіть коли буду платити збор за загран.паспорт Просто оплатити на те імʼя постанови куди буду подаватись,взяти чек й з ним приїжджати? Тобто там їм нема різниці типу ти оплатив. Чи коли я оплачу на цю установу в них буде світитись моє імʼя як того хто оплатив?
-
Дія або Електронний Ключ, його можна зробити через Приват або інші сайти
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, як вчинити в ситуації, коли дитині відмовили у подовженні visitor record, хоча батькові подовжили ворк перміт на три роки? Visitor record дитини дійсний до червня наступного року. Офіцер рекомендував зробити візу та закрив кейс. Робили все відповідно до інструкції. Всі документи дійсні.
-
Я почему-то так и думала, но мало ли ) а что тогда продлили до 31 марта 25 года ?
-
ваш муж подавался на wp, а не на vr. это абсолютно разные вещи. и возможность подачи на wp закрывается 31 марта. vr рассматривают быстро. а пока рассмотрение идет, то в канаде можно находиться легально. необходимости подаваться далеко заранее на vr нет смысла и потребности
-
Возможность продлить ворк пермит
-
Нелюди
-
Тоді яким чином дали чоловіку? Подалися зараз, щоб не робити все в останній момент, оскільки дуже часто розгляд документів займає багато часу. По суті до закінчення залишилося 5 місяців.
-
Теж не розумію. Зараз нема графіку викидання цих слотів, так?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, хто знає: Ми приїхали до Канади і подались на PR за програмою family reunification. Чекаємо вже півтора місяці на виклик-біометрію. Запитання: чи можемо ми виїхати до України і після отримання виклику пройти біометрію в одному з представництв в Європі? Дякую
-
І ще питання, а коли саме краще оплатити за паспорт? Ближче до дати ( березень) чи вже зараз ? Оплата не має терміну давності?
-
зачем вам сейчас новый vr, если ваш текущий действителен до лета 2025го? офицер этого тоже не понимает и задался таким же вопросом будет подходить к концу vr, подадитесь на новый летом
-
Супер. Я вам щиро вдячна!
-
да. vr не ограничен никакой датой. пока у родителя есть wp, то у ребенка есть основания податься и получить vr
-
Так, розглядають. Якщо ніяких додаткових документів не потрібно, то воно в один день просто буде завершено.
-
Дякую за інформацію. Ось цього я не знала. Ви вважаєте, якщо ми подамо дитину ближче до закінчення, то зможемо отримати vr?
12 Jan 2024, 17:45
Post 337349 of 384915
about a minute ago