PR CUAET
-
Ні Але теж дуже планую 😀послухаю теж
-
А якщо я маю слот на 6 грудня на себе Чи можу я ним скористатися щоб забрати дитячий паспорт?
-
Ну не знаю. У Торонто вже давно була графа зі слотами на отримання паспорту, ще навіть при старій системі.
-
Дякую дуже за пораду, я так і зррблю.Сподіваюсь що приймуть..
-
Дякую,ясно
-
Доброго вечора. Для подачі на продовження wp потрібно два акаунти (для себе і чоловіка) чи можна з одного акаунту подати дві заявки? І ще, як відбувається оплата?
-
Дякую дуже!!
-
Так, і це без попереджень і перехідних періодів, щоб люди могли підготуватись до таких веселощів.
-
А як стати в чергу на слоти?
-
Дякую
-
t.me/prcuaet/19036/370840
-
Так, також так думаю Бо я маю слот 18.12 то повідомлення мені здається вже давно мені прийшло, я нормально підтвердила А тут 19.12, думаю також що 30 годин можливо пройшло Але дивно, бо я від ранку оновлювала сторінку щоб не пропустити це повідомлення 😅🤣
-
І чи є проблема, якщо теперішній wp був на старий паспорт, а зараз хочемо зробити на новий? (Віза в старому паспорті) Новий паспорт вже є зроблений
-
Швидше всього ви не встигли за 30 годин. Якщо ви сьогодні випадково зайшли, а це повідомлення вам прийшло за 30 днів до візиту, тобто позавчора
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка які документи потрібно з собою мати батьку щоб забрати паспорт дитини 11 років(консульство в м. Едмонтон). Треба ще щось окрім старого паспорту?
-
Це де? В дозволі на роботу?
-
Дякую за інформацію)))🙂 Почитайте будь ласка про яку декларацію йде мова в моєму повідомленні,це відноситься до економічної програми AOS, про додатковий документ який раніше не вимагався, а зараз необхідний. Але це гілка гуманітарної програми, тому закриємо це питання. В кого я питала мені надали відповідь. Дякую
-
Можете, але до біометріі вам рік чекати
-
Той код що давали для відстеження, та попросять показати резерв+
-
Коли давно і де були оголошення? Я чекала готовий паспорт і перевіряла його статус. Як я мала здогадатися, що на отримання готового паспорта необхідно ще і слоти ловити, коли завжди видавали в прийомні дні.
12 Jan 2024, 17:45
Post 337392 of 400578
4 minutes ago