PR CUAET
-
І чому тоді в Оттаві і Едмонтоні видають і без єслоту? В чому різниця з Торонто?
-
Питаннячко, панове! Імігр.консультант сказав, що в Квебеку середній термін очікування гум.програмт 4 роки і що нема сенсу на неі подаватися. Хто що скаже?
-
Була графа, але приймали без слотів, в порядку живої черги
-
Пожалуйста, подскажите, как сделать доставку паспорта через DHL. Там нужно адрес вводить по которому находится паспорт. А как узнать, где паспорт? На сайте Державної Міграційної Служби України?
-
Тобто, по вашому я чекаючи на готовий паспорт, повинна була заходити щовівторка перевірити новий слот на новий паспорт, щоб побачити, що мені потрібен слот і на отримання? Так за вашою логікою? Чому тоді не було обьяви у групі фб? І з чіткими датами з якого конкретного числа паспорт не видадуть без слоту?
-
Вітаю.Як ви потрапили до черги очікування?
-
А чого ж, інформація в фейсбуці була
-
Так усе можно На одну й ту послугу перезапишиться Але наступний автоматично скасується Так пиши сайт є консул
-
Загальновідомо, що я не можу для себе зробити новий паспорт та отримати будь-які документи без реєстрації в Резерв+. Мені ж треба тільки отримати дитячий паспорт
-
Так. Берете з собою
-
ATIP
-
Мені здається не приходять повідомлення на емейл про зміни в тому кабінеті е-консул. І тому велика проблема, що постійно треба в ньому сидіти:)
-
Хтось знає, якщо підтвердити слот з черги очікування на травень чи можна ловити паралельно інший швидше. Бо в дитини паспорт в травні закінчується і бажано б подати на нього швидше. Дякую за будь-яку відповідь 🙂
-
В мене пише що 6 днів тому
-
Я вже троє суток лишаю на три години і перевіряю кожну годину і нічого(((.все правильно там де місяці зі словами ця сторінка?дякую за відповідь.
-
18-го листопада я підтверджувала свій візит у такому повідомленні, дійсно на пошту нічого не приходило. Але на мою думку 30 годин це багато, тобто не потрібно весь час там сидіти і перевіряти) просто запамʼятати, 30/7/3 дні до візиту треба тепер туди заходити))
-
Підкажіть де брали інформацію про фінанси
-
Так, була але якого числа? В мене це повідомлення з’явилось лише два дні тому.
-
Лишила сторінку відкриту десь на годину ц вкладці, потім зʼявилась кнопка записатись у чергу очікування Сьогодні прийшов лист на пошту з годиною на травень
-
Хай мама дитини забере
12 Jan 2024, 17:45
Post 337418 of 384873
about a minute ago