PR CUAET
-
вы просите отсрочку и указываете срок, на сколько с пояснением, почему и зачем. если вы паспорт не получите в принципе, то нет смысла просить.
-
Слот на отримання паспорту на які дати доступно ? Едмонтон
-
Трохи нижче цього мого повідомлення, що ви процитували, я написала ще одне якраз із поясненням.
-
Паспорт уже готов и доставлен ?
-
Да, я точно не знаю когда мне выдадут паспорт ведь я даже в резерве не могу обновить данные, но я буду пытаться его забрать. Мне нужно потянуть время так как я подался на пр по программе воссоединения с семьей
-
Та які поліпшення? Вони вже показали,що від них немає чого очікувати. Бідося страшна. Не можуть оплатити робітника,а крадуть жменями. Зараз,ще закривається можливість продлити перміти. Люди без паспортів.
-
Я не знаю про Оттаву
-
В Оттаві теж?
-
Відкривали 14 слотів)то але поздно ви побачили)ц так само у день було
-
Скажіть будь ласка. Читав оновлення що потрібно переподатися на новий ворк персіт до 31.12.2024? А не до березня я щось ге правильно зрозумів?
-
По якому часу 00 по Україні,по Торонто?
-
Ви праві! Погано працюють, закрити їх треба
-
Vera ведіться на її відповіді, то місцевий троль, а за фото що вона кинула дякую, бо під тим постом на ФБ зараз почитала купу скарг та додала ще один від себе, з вами все нормально,из консульством та їх посіпаками проблеми 😢
-
Друзі, хтось летав flyfair? В них всі білети можна зарефандити, якщо консульство скасує візит?
-
Я просто репостю цю інформацію, щоб допомогти доброму хлопчині Владу @VladKnsh Думаю він збирає будь-які які потом можна здати в bottle depot.
-
Да, я точно не знаю когда мне выдадут паспорт ведь я даже в резерве не могу обновить данные, но я буду пытаться его забрать. Мне нужно потянуть время так как я подался на пр по программе воссоединения с семьей
-
t.me/prcuaet/19036/364017
-
Читайте там є пояснення. Тим кому до кінця березня і кому до кінця грудня
-
/report
-
А навіщо мені робити паспорт в Торонто, якщо я в Україні. Звісно, час по Торонто
12 Jan 2024, 17:45
Post 337505 of 399988
less than a minute ago