PR CUAET
-
Друзі, хтось летав flyfair? В них всі білети можна зарефандити, якщо консульство скасує візит?
-
Я просто репостю цю інформацію, щоб допомогти доброму хлопчині Владу @VladKnsh Думаю він збирає будь-які які потом можна здати в bottle depot.
-
Да, я точно не знаю когда мне выдадут паспорт ведь я даже в резерве не могу обновить данные, но я буду пытаться его забрать. Мне нужно потянуть время так как я подался на пр по программе воссоединения с семьей
-
t.me/prcuaet/19036/364017
-
Читайте там є пояснення. Тим кому до кінця березня і кому до кінця грудня
-
/report
-
А навіщо мені робити паспорт в Торонто, якщо я в Україні. Звісно, час по Торонто
-
По часу Едмонтона
-
Вони тільки отримали її, тому нову думаю не скоро отримають
-
На 22.11 в Отаве есть свободный слот
-
А у Єдмонтоні теж по якому часу дивитись
-
Another one bites the dust...! Banned Саша.
-
Саша [8180465372] заблоковано.
-
/ban
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. Ось листи з побажаннями:
-
Вчора спеціально вирахували О 12 ночі по Україні з'являються слоти, щоб кожному хто в Канаді було легше зрозуміти який це час в них в провінції
-
Извините что спросила)))))))
-
Таке відчуття,що в консула в Торонто,якийсь діагноз або особливий статус.
-
Дякую, блин на работе в это время,просто дежавю,как два года назад)9месяцев от поисковых слота до получения паспорта и теперь опять.
-
Там можна вибрати
12 Jan 2024, 17:45
Post 337518 of 407014
about a minute ago