PR CUAET
-
дякую, зрозумів
-
Частіше за все вони нічого не відповідають.
-
Ось сьогодні побачила в групі
-
Update: Подача: 27.10.2023 АОР: 23.11.2023 Eligibility passed: 23.04.2024 Medical requests: 24.04.2024 Портал 1: 4.10.2024 Портал 2: 25.10.2024 eCoPR : 22.11.2024 🇨🇦 Аплікант, бабуся 85 років
-
Залежить від того консульства, куди у вас запис. Тому гляньте на офіційному сайті свого консульства, там пише, яку саме фразу потрібно написати в Мані ордері.
-
Дякую! Це добре, значить по троху рухається
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, а які документи ви подавали про фінансову інформацію?
-
Всім привіт. Зараз заповнюю аплікацію на продовження work permit собі та чоловіку. В відео інструкціях зазвичай всі ставлять NO - на питання Are you a spouse, common-law partner or dependent child of a person who: - Holds a valid work permit or is applying for a work permit; за логікою я маю ставити Так Як бути? Буду вдячна за поради.
-
Якось спілкувалася в іншій групі з дівчиною вони отримали ЕЕ як франкофони і теж збиралися переїхати.
-
Ой тільки побачила , вас зацікавив мій гарненький піджачок (нажаль ви не добачили)це не пальто ,непереживайте, я підкажу де купити, це ZARA, ви ж хоч би теж фото поставили, а то всі такі розумні в коментарях, зоваючись за картинками)гарног дня
-
Вже відповідала раніше на це питання, ось що ми додали: Відповіли що бабуся отримує пенсію з України, плюс щомісячну допомогу нашої провінції. Також що вона живе зі своєю донькою і донька працює, її банківський рахунок та чеки з роботи.
-
Підкажіть будь-ласка, як відкривається цей рахунок в DHL? На сайті DHL не міг нічого знайти?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, як можна перевірити NAICS code компанії самостійно? цікавить Benevity. у відкритому доступі інформація різна.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, як можна перевірити NAICS code компанії самостійно? цікавить Benevity. у відкритому доступі інформація різна.
-
User Inha has 2/3 warnings; be careful! Reason: тема гілки у вашому коментарі не прослідковується
-
Inha [5902212189] попереджений (2 з 3). Причина: тема гілки у вашому коментарі не прослідковується
-
/warn тема гілки у вашому коментарі не прослідковується
-
Набирається група на курс «CELPIP за 40 занять». Кількість людей :2-3людини у групі. Розклад: 1 група)Понеділок / Середа - 17.00(за часом Торонто 2 група)Понеділок / середа - 19.00(за часом Торонто) 3 група)Субота - 10.00 4 група)Субота - 12.00 Заняття проходять на платформі teams / zoom Всі матеріали/підручники надаються. Для запису пишіть у дірект. Ціна -20$ за заняття. Індивідуальні заняття також можливі за записом на інші години.
-
Подскажите электронную почту консульство эдмонтона?
-
Ну це те , що відповіли мені з офіційної електронки консульства в Мексиці. Можливо щось зараз змінилося, а можливо в різних країнах різні умови🤷🏻♀️
12 Jan 2024, 17:45
Post 337890 of 403137
4 minutes ago