PR CUAET
-
Доброго дня Подалала дитину на в продовження візитор рекорд(нинішній до травня 2025). Подавала на новий паспорт. Прийшла відмова. Типу у вас є валідний ВР та подавайтесь на темпорарі перміт. Що робити в цій ситуації
-
13 листопада.
-
Дякую!
-
веб форма
-
у хронології є, то інша програма, тому швидко
-
Снова попросили, просто в письме они не указали куда это скидывать
-
Коли у вас був портал 2?
-
Заполняли
-
Вы не заполняли путишествия при подаче?
-
"у нас так само" це на ваші слова "зараз багато кому приходять без назви офісу" )))
-
Ви написали "У нас так само", тому й так написала)
-
Доброго дня шановні. Хтось може відписати що необхідно зробити після отримання ECOPR? Велике дякую.
-
Я маю на увазі, що у нашому випадку не написано ніде назву міста в порталі 1. Просто підпис IRCC без назви міста.
-
Мій імміграційний консультант, який подавав мене в липні, сказав, що проблем не повинно бути. Сказав, що зазвичай в таких випадках провінція дає час знайти роботу в такому самому NOC.
-
Ну я не могла здогадатись на що саме була відповідь)
-
Це добре, бо чула, що роботодавця можна змінити (по тому ж самому ноку і теер), але не після того, як подали документи і вони пішли в роботу.
-
Якась супер пʼятниця, одні ПР 🍾🥂✨✨✨✨
-
Тількі узнавати в роботодавця. Бо він же ж ще повинен буде заповнити employer authorization and declaration form - і там повинен цей код зазначити
-
Прошу поради, якщо у когось виникала така ситуація. При заміні open WP, якщо не отримала по пошті в звʼязку зі зміною МП, заява на відновлення подається онлайн чи поштою? Якщо онлайн, то через який ресурс?
-
Чекаю на трек номер DHL майже 3 тижні. В Торонто написала їм вже 3 листа. Тиша. Скільки ви чекали трек номеру ? І що порадите робити ще в цьому випадку? Чи 3 тижня то ще мало ?
12 Jan 2024, 17:45
Post 338045 of 390811
5 minutes ago