PR CUAET
-
Добрый день. Подскажи пожалуйста: получили новый паспорт загран. Хотим продлить по нему wp. Нужно ли сначала в новый паспорт ппереставить визу из прошлого? Или виза не имеет отношения к wp? Спасибо!
-
За 30/7/3 дней будет подтверждение, (на емейл ничего не придет) , смотрите свой кабинет закладка «звернIть увагу»
-
Спочатку треба продовжити ВП.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html заходите, скрольте і потім заходити через GC Key
-
Я вже не розумію писали що жива черга до кінця листопада, я во 26 личу в Едмонтон забирати дитячий паспорт всі нерви зʼїла собі, мені йоьго віддадуть не потрібен слот щоб забрати?
-
Підкажіть будь ласка як відкрити Diller shep в Онтаріо з чього починати та що для цього потрібно? Дякую.
-
Дякую бо вже сил не має як читаєш коментарі
-
Так зробила запас аж 5 годин до видачі
-
До кінця листопада жива черга. Не переймайтеся.
-
Купили будинок цього року без ПР, ніякі платежі не заморожували
-
Якщо в години прийому, то віддадуть думаю. Єдине треба чергу займати дуже рано, наскільки я зрозуміла
-
Що робити коли таке висвітлює
-
Для IRCC, про досвід роботи
-
Разом з запитом паспорта вам повинно був прийти лист з інформацією, куди відправляти і що разом з паспортом відправляти.
-
Ви маєте на увазі переклад? Сертифікований перекладач зазвичай ставить свою печатку/ свої сертифікати. Якщо ж довідка видана англ або франц мовою, то нічого не потрібно)
-
Є в когось інформація, цього місяця буде дип пошта з паспортами?
-
Дякую, розібралась.
-
Сьогодні подавала документи на паспорт в Оттаві, прийшла на годину раніше і одразу прийняли документи) Людей переді мною не було а після мене лише одна людина))) Сказали дип пошта в кінці грудня😊 Може комусь ця інформація допоможе, летіла з Едмонтона, слот ловила ще по старій системі😁
-
Бачила хтось писав тут кінець грудня
-
Здравствуйте! Кто-нибудь платил за справку о несудимости из Польши в Калгари ( 30 злотых) ? Как вы это сделали ? Через банк ? Через какой ? Напиши, пожалуйста
12 Jan 2024, 17:45
Post 338818 of 391878
8 minutes ago