PR CUAET
-
Да. Сподіватися що буде швидше середнього дуже ризиковано. Ми наші будемо продовжувати WP і VR на скільки зможемо. Хоча опосередковано це має збільшувати завантаження на те ж саме IRCC
-
Ну и не может быть там прям огромных групп,не так легко туда попасть,.Если вам нужны консультанты,то я могу дать вам несколько кого мне рекомендовали.
-
Я б продовжив, но паспорт закінчується в грудні 2025 року, новий зробити можу тільки в Україні.
-
Щє є варіант TPR наскільки мені відомо. Але це знову час і гроші. Сам під цим домокловим мечом хожу. Щоправда в мене часу на пару місяців більше
-
Без ПР да
-
То есть это без PR?
-
Дякую!
-
Доброго дня підкажіть будь ласка, хто подавав на паспорт, приймають з пошти моней ордер, все без проблем? Дякую
-
Чому тільки в Україні? Оновити дані в резерві. Чи у вас в резерві Ви не на обліку?
-
Тримаємось на звʼязку, повідомите якщо щось зміниться ? Я так само буду вас тримати в курсі
-
В мене так само, нічого в кабінеті поки не прийшло. Чекаю:)
-
Дуже дякую, ато не зрозуміло з їхнім страйком.
-
Trp не подовжує легальний статус для цього типу ПР. Бо для трп Ви inadmissible. А з inadmissible не можна подаватись на такий ПР…
-
Так, приймають. В мене чоловік в Оттаві подавався на паспорт. Оплачував на пошті.
-
А поспішний - це через скільки? І через скільки безпечно переїздити?
-
То не варіант, розгляд 10-12 місяців, і ніякої гарантії на одобрення.
-
Візьміть собі гумову ляльку
-
Так, тільки укр громадянство, головне щоб вони зразу за паспорт запросили, після aor, щоб не морочили голову в кінці, тоді я вже точно знав би що все.
-
Тоді тільки сподіватись, що швидко розглянуть. Але якщо буде меньше пів року паспорту, вони запросять новий… У вас тільки укр громадянство є?
-
Вибачте, я зрозуміла Ваше питання по-своєму. Чи приймають money order на паспорт, якщо оплатив на пошті. Тому відповіла так. Але ми оплачували ще в вересні. Але сама пошта вже тиждень закрита із-за страйку.
12 Jan 2024, 17:45
Post 339375 of 389557
about a minute ago