PR CUAET
-
Так, тільки укр громадянство, головне щоб вони зразу за паспорт запросили, після aor, щоб не морочили голову в кінці, тоді я вже точно знав би що все.
-
Тоді тільки сподіватись, що швидко розглянуть. Але якщо буде меньше пів року паспорту, вони запросять новий… У вас тільки укр громадянство є?
-
Вибачте, я зрозуміла Ваше питання по-своєму. Чи приймають money order на паспорт, якщо оплатив на пошті. Тому відповіла так. Але ми оплачували ще в вересні. Але сама пошта вже тиждень закрита із-за страйку.
-
Так, точно.
-
Значить 13 ще не скоро …
-
Hi there! Use my invite code 040ujr to get your first money transfer free using the Paysend app or just follow the link. paysend.com/referral/040ujr
-
Гуманітарка - не біженство :)
-
Гуманітарка зразу відпадає, я не біженець, і комусь платити десятки тисяч доларів не буду.
-
Згодна, але ж людина на розповіла ситуацію - той незрозуміло, що до чого :)
-
Ну ще є варіант попросити гуманітарне виключення.. але це краще обговорюйте з консультантами. Може й можна якось так зробити
-
Я не знаю
-
І це тільки аор. А скільки разів вам перенесуть еліджибиті😁?
-
Ще мені в чаті рекомендувала людина податися на ворк перміт, і написати що я на федеральному етапі, і так як розгляд може тривати більше року я можу не встигнути отримати піар, і зробити новий паспорт не можливо находячись в Канаді, не знаю чи це доцільно чи ні, я тільки втрачу 250$, навіть не чи варто пробувати.
-
Вже місяць як 12 роздають..😁я чекала ще що в жовтні 25 піде 13 січня 😁
-
Да нашої програми це не має жодного ввдношення. Всі заявки розглянуть і дадуть пр. Тільки треба чекати кілька років
-
Я це знаю, і не вірю що офіцер зробив би виключення
-
Скажите пожалуйста пишется одно письмо от всей семьи на много листов или от каждого члена семьи отдельно, включая детей?
-
А відколи для продовження WP потрібен резерв+?
-
Привіт. Хто скільки чекає з Порталу 2 до Екорпу? Які у кого терміни.
-
Наврядчи. На жаль ВП не дадуть на довший строк ніж паспорт. Але я не консультант..
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago