PR CUAET
-
Підкажіть, після отримання поспорта дитини, яка процедура вкладки візи та отримання SP?
-
Я в такой же ситуации.. как горобушек на веточке с этими пермитами…
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка 🙏🏻 Мама заїхала у березні 2024 року в Канаду і отримала ворк перміт на основі візи тільки на 1 рік, до лютого 2025 року. Після цього вона поїхала в Україну і зробила новий паспорт. Тепер хочу, щоб мама приїхала знову. Чи зможе вона в аеропорту отримати новий WP на основі нового паспорту? І чи впустять її в країну, якщо до закінчення діючого WP залишиться 2 тижні?
-
Подумала, что если такое есть уже в системе, то пора начинать читать ветку о продлении пермитов, что там вообще происходит. Просто очень хочется это пропустить, мне стресса здесь выше крыши.
-
В аеропорту навряд чи, але може подати онлайн
-
Питання наступне якою службою краще скористуватися? І друге питання зараз канада пост на страйку. А консульству треба заява надіслана поштою
-
Можно добавить таблицу с дополнительной информации
-
тобто за три дні від моменту подачі документів пони можуть прийняти цю заяву чи як?
-
Спитайте в консульства якщо для дитини можуть прийняти!
-
Та да, вся надежда что хоть с пермитами не начнут какую-то дичь творить и более менее нормально дадут новые, не вымотав остатки нервов.
-
Дякую! А як їх замовити, не можу знайти лінк! Є лінк або як знайти цю форму? Та як подивитись у кабінеті, якщо там тільки інфо про біо з датою і пусте місто напроти медицини. А інші гілки - написано у процесі або N/A. Щиро дякую!
-
Так
-
Тобто за 30 днів до закінчення діючого? І за онлайн потрібно буде вже платити $250?
-
Як зміниться статус паспорта на "Виготовлено, але не доставлено до дипломатичної установи", тоді можете замовити послугу
-
VFS.Global/Укр пошта довше йдуть?
-
Я чекала DHL 13 днів. Торонто
-
DHL 2300грн укр почта 250грн, невже DHL так швидко працює?
-
Можете замовляти послуг.
-
чи як оце все заповнити, надав лише завірену вес копію диплому про університет
-
підкажіть чи правильно заповнив: маю 9 класів загальної школи, потім 3 роки коледжу де за один рік була програма 9-10 класу і 2 роки профільної програми, та 5 років університету
12 Jan 2024, 17:45
Post 339516 of 386700
5 minutes ago