PR CUAET
-
Тобто за 30 днів до закінчення діючого? І за онлайн потрібно буде вже платити $250?
-
Як зміниться статус паспорта на "Виготовлено, але не доставлено до дипломатичної установи", тоді можете замовити послугу
-
VFS.Global/Укр пошта довше йдуть?
-
Я чекала DHL 13 днів. Торонто
-
DHL 2300грн укр почта 250грн, невже DHL так швидко працює?
-
Можете замовляти послуг.
-
чи як оце все заповнити, надав лише завірену вес копію диплому про університет
-
підкажіть чи правильно заповнив: маю 9 класів загальної школи, потім 3 роки коледжу де за один рік була програма 9-10 класу і 2 роки профільної програми, та 5 років університету
-
Вчора вдалося чоловікові зловити слота, в нього була така ж проблема
-
Я оплатила VFS Global, але оплату зробила з канадської карти, квитанція про оплату мені прийшла через тиждень після тривалої переписки. Я цілий день чекала квитанцію від них і під кінець дня зробила оплату з української карти (DHL), квитанція прийшла миттєво. Наразі чекаю повернення коштів від VFS Global
-
Доброго дня, можливо хтось знає чи u4u ще активна?
-
найліпше DHL?
-
Начните регистрацию, по ходу дела увидите, заполнение аппликации не ограничено по времени, можно выходить и заходить в личный кабинет или вовсе отменить анкету. Удачи!
-
Про укрпошту поки що невідомо чи швидко вона йде бо ця опція з'явилась нещодавно
-
консул сказав 2-3 місяці
-
Оце швидкість в Чікаго, цікаво як швидко туди доставлять
-
Відгуків про них немає. DHL гарантовано доставляє.
-
Я не знаю бо по укрпошті ще немає відгуків
-
t.me/prcuaet/19036/364010?single
-
Маю надію, що і в грудні і взагалі відмінять це правило про слоти на отримання готового паспорту 🙏
12 Jan 2024, 17:45
Post 339528 of 391877
2 minutes ago