PR CUAET
-
Портал 1-цінний тим що вже є фінальне рішення, після цього ідуть формальні питання
-
Портал 1- портал 2- ecopr- получение карточки С момента ecopr - вы официально постоянный резидент.
-
Вот тут ,ваш HR повнюе та вiдсилае в MIFI .
-
Привіт усім, порадьте будь ласка репетитора для здачі CELPIP. Дякую!
-
www.quebec.ca/entreprises-et-travailleurs-autonomes/administrer-gerer/embauche-gestion-personnel/recruter/embaucher-immigrant/embaucher-travailleur-etranger-permanent/presenter-demande-validation-offre-emploi-permanent
-
Що це за портал 1? Скільки всього тих порталів?
-
У мене було те саме, тільки я видаляла зуби Мені порадили додати пояснення, я додала виписку з лікарні, шо дійсно зуби були видалені такого то числа і написала шо тіпа того не працювала 4 дні і тд і додала це до пейчеків Якщо шо, номінацію ше не отримала))
-
Боже
-
Решил просто достать тебя
-
Подайтесь и узнаете
-
Боже сколько вопросов.....
-
www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD.pl?Function=getVD&TVD=1322554 Поищите по ключевым словам. Там есть и в 72 и 95**
-
Как эта заявка на английском пишется?
-
Там ровно 500? Или плюс taxes
-
К сожалению нет, там живёт родная сестра моей мамы, но она прекратила общение с нами много лет назад😔😒
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, якщо отримувати дозвіл від батька на отримання дитиною ПР - який варіант краще - зробити переклад українською мовою форми, потом знову переклад на англійську, чи зробити аффідевіт? Може хтось вже зіштовхнувся з таким і знає, який варіант підійшов?
-
За подачу заявки 500 долларов возвращают назад
-
Можуть виникнути
-
Residential area, zone... У Вас может случайно есть переводы от переводчика с этими данными если в прописке указано. Или просто писать Topol-2....
-
Да, нужно конечно.
12 Jan 2024, 17:45
Post 339 of 401503
4 minutes ago