PR CUAET
-
На мейл відправляють лише оплату за пришвидшену доставку, а за сам паспорт треба принести в Торонто
-
Торонто приймає тільки money order/bank draft від пошти або банку
-
В Торонто і Оттава так як вам вище відповіли
-
Дякую , а що до Торонто не знаєте?
-
Едмонтон лише картою можна заплатити на місці
-
Дякую,будемо також писати.
-
Доброе утро, подскажите те кто получили номинации за июнь, у вас срок действия сертификата до мая 2025?
-
Ні по Торонто)
-
Дуже дякую!
-
Швидше за все ні. Бо бабусі/дідусі не можуть подавати документи на паспорт своїм онукам. Так було завжди. Тільки батьки мають право це робити. Тому і запис на прийом має бути від когось з батьків для своєї дитини.
-
Мені цікаво звідки така інформація? У вас був особистий досвід чи розʼяснення від консульства щодо підопічних чи то ваші особисті припущення? Раніше в гілці кидали відповідь консульства, що якщо хтось з родини впіймав слот і в отримувачів послуги вписав дорослого члена родини, то нема в тому ніякої проблеми 🤷♀️
-
Доброго дня.Чи є хтось в групі хто працює security guard?Чи регульована ця професія?Чи можемо отримати додаткові бали?.
-
Сьогодні був в консульстві Торонто і подав заявку на новий паспорт. Слот був з мого аккаунта але на мою дружину. Спочатку сказали на чиє ім’я слот того і приймуть, передати неможливо(система це перевіряє). Але в все ж таки погодилась прийняти мене, так як оформлено з мого аккаунта і там моє ім’я також фігурує. Резерв + свіжий питали, показував лише роздрукований. Забирати паспорт лише по слоту
-
А что делать если нам не дают выписку с резерва, пишут обращаться в местный тцк, у нас окупированная територия мелитополь...?
-
Я не знаю яке у Вас консульство. Напишіть
-
Доброго дня. Порадьте гарного консультанта по гуманітарній програмі 😊 Дякую
-
Ніхто такого не писав. Все підходить.
-
Там внизу gcms notes есть же код. У кого-то BOT, у кого-то не BOT
-
В мене була схожа ситуація, тому що заходила через старий не оновлений сайт, а коли зайшла з іншого сайту все було добре e-consul.gov.ua/workflow/5a5be8e0-a116-11ef-9959-a9fce8da2dea
-
Привіт ! Хто вже підтверджував візит ? це нормальна ситуація що після того як натиснув і вибрав підтвердити воно блокується чи там далі ще щось має бути ?
12 Jan 2024, 17:45
Post 340085 of 412098
about an hour ago