PR CUAET
-
Зробили мені, але якщо б я цього не хотів, то зробили б дружині
-
цей статус має змінитись на підтверджено ?
-
Так кому паспорт робили вам чи жінці?
-
Не знаю, але про то що людина не зайшла за 30 днів(проспала) а вже пізніше побачила той (за пару днів) то той лист підтвердження так і був в кабінеті но кнопка підтвердити не працювала. І слот не був анульований. Що було далі не знаю наче вирішив писати в консульство з цим питанням
-
Так мою дружину і не прийняли) а мене самого)
-
@Olena_Kholodova коли ви підтвердили ваш візит за 3 дні чи змінилося з заброньовано на щось інше ?
-
Якщо з мого аккаунта я перший знайду слот, то так, як підопічну
-
+18882422100 Але боту я б не дуже довіряв. У доньки для WOP вчергове дозапитали біометрію. А бот все продовжував беззмінно розповідати, що їм не потрібні її відбитки пальців та фото.
-
А як ви тепер дружину запишете на слот, знову як підопічну?
-
Капец 😢 добре що вам щось треба було від консульства, то ж я і здивувалася бо Торонто з 12 листопада все принциповіше стає не на нашу користь
-
статус на підтверджено не повинен змінитись ?
-
Я не пам'ятаю хто то був жінка писала що чоловік провтикав
-
Shhh... quiet now. Muted Olena for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: бляха
-
Якби це дійсно стало практикою консульств, булоб реальне полегшення при отриманні слотіів для сім'ї
-
Це якщо в неї нема доступу до (дії ловлі слотів(дії, банку, ключа) чи по особистим причинам?
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc151.html
-
Якого числа подавалися? Чи приходив вам лист про закриття програми
-
Доступ є, не завжди час є цим займатися. Формулювання на сайті «підопічна» дійсна суперечна. І кожен в це поняття вкладає своє. Але моє бачення проблеми наступне, якщо я зловив слот і вказав як отримувача себе, то я не можу його нікому вже передати. Якщо я зловив слот і вказав дитину/дружину як отримувача послуги, то проблем нема.
-
Хто вже підтвердив слот на майбутнє, статус з заброньовано на підтверджено не змінюється ?
-
Я не пам'ятаю, хто то був 😢 Жінка тут в чаті писала що чоловік провтикав і не підтвердив. Чекайте може хтось відповість
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago