PR CUAET
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc151.html
-
Якого числа подавалися? Чи приходив вам лист про закриття програми
-
Доступ є, не завжди час є цим займатися. Формулювання на сайті «підопічна» дійсна суперечна. І кожен в це поняття вкладає своє. Але моє бачення проблеми наступне, якщо я зловив слот і вказав як отримувача себе, то я не можу його нікому вже передати. Якщо я зловив слот і вказав дитину/дружину як отримувача послуги, то проблем нема.
-
Хто вже підтвердив слот на майбутнє, статус з заброньовано на підтверджено не змінюється ?
-
Я не пам'ятаю, хто то був 😢 Жінка тут в чаті писала що чоловік провтикав і не підтвердив. Чекайте може хтось відповість
-
Добрий день ,у мене питання . Чи варто дзвонити до IRCC якщо з подачі на ПР пройшло 11 місяців а ніякого update не прийшло ,тобіш у нас просто submitted і немає ні біоментрії ,нічого ?
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Сьогодні в Едмонтоні. 📽️ Запрошуємо на показ фільму «БожеВільні. Діагноз: дисидент» ❗️ Приходьте і запрошуйте канадійських друзів. Це ще одна сторінка боротьби, одна з найскладніших, ажде доводилось боротися в прямому сенсі слова – із завʼязаними руками. Фільм демонструється з англійськими субтитрами. 🎞️ Сюжет: 1970-і роки. Андрій Довженко – молода, творча, волелюбна людина, стикається зі страшною правдою. Отримавши за любов до забороненої в СРСР західної рок-музики клеймо «антирадянський елемент» і потрапивши в лещата жорстокої радянської системи, він з’ясовує, що більшість обвинувачених за такою ж статтею, відправляються не до в’язниці, а до психіатричних лікарень спеціального типу, отримуючи в якості приговору, вигаданий в кабінетах КДБ, діагноз «млявоплинна шизофренія». Андрій потрапляє у справжнє пекло каральної психіатрії. Перед ним постає непростий вибір – співпрацювати з КДБ і повернутися до сім’ї чи кинути виклик системі, ставши на шлях боротьби із нею. ➡️ Трейлер фільму: youtu.be/U27YRzflWDo?si=yHp18aD0dbNw_vwe 🎫 Квитки за посиланням: www.eventbrite.ca/o/film-hive-ukraine-harmony-51514181623?aff=ebeseadeeplink #божевільні #diagnosisdissent #filmhive #українськекіно
-
Тоді який взагалі сенс давати можливості вибрати «підопічні» в системі. А так згоден, багато що пощастило, дійти до консульства ще той челендж)
-
Я вам скажу як є. Ті в кого було написано "Крім подання до установ іноземних держав" просто не той тип довідки вибирали. 🤣
-
1. Дзвоніть так як 5 січня вже аори роздавали. 2. Ворк перміти продовжуйте. Вам ще як мінімум рік чекати навіть якщо АОР завтра дадуть
-
Я думаю, що вам просто пощастило сьогодні)
-
Я просто дійсно у відчаї ,скоро ворк перміти закінчуються а про піар нічого не чутно
-
Це вже третя зміна) Після першої зміни форми в цього році на витязі був напис: (Крім подання до установ іноземних держав) Тому всі писали що витяґ більше не підходить. Дуже добре що зараз така форма! Цей має підійти.
-
5-го січня 2024 Лист приходив
-
Сказали, що перевіряють eligibility, background not started
-
Для оформлення паспорту
-
Цікаво як би вам в Едмонтоні відповіли (бо саме консул в Едмонтоні сказав що не можна передавати слот як раніше, лише мама дітям та максимум інвалідам батькам якщо вони офіційно є їх опікунами) з вами не сперечаюсь, просто досі під враженням з цих довбаних покращень 😭
-
Для чого?
-
15 червня, 29 жовтня - aor
-
А чи потрібнен sin номер чи тільки індефікаційний?
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago