PR CUAET
-
А яку потрібно, скиньте будь ласка
-
Це не та заява
-
Нічо собі
-
5 місяців)
-
Зараз Вам в приват скину
-
Вам, окрім мене, вже дали відповідь на питання хто вважається підопічним згідно закону. Але якщо у вас є сумніви щодо цього, то варто просто написати у консульство, щоб вони дали офіційну відповідь. Тоді у вас буде точне роз'яснення з перших вуст. Якщо не відписує одне консульство, то можна такий самий лист надіслати і в інші. Принаймні Оттава досить оперативно відповідає на електронні листи.
-
Або 4
-
3 тиждень
-
1 міс і 7 днів. А в тебе скільки йде перевірка БГ?
-
Привіт, у мене є запитання. Я подаю заяву на (PR), але для підтвердження іноземного досвіду я працювала як self-employed cамозайнята особа до приїзду в Канаду. Y мене зареєстрована компанія на моє ім'я. Чи хтось проходив через подібну ситуацію? Які документи вони запитують?
-
Ну дивіться,моя подруга подавала документи в Оттаві 20 листопада і питала,чи можна передати слот чоловікові?Відповіли,що чоловіку можна
-
В принципі, до 2027 року я нікуди не поспішаю, тому взагалі пофігу, хай перевіряють, мені немає чого приховувати. Головне, щоб дали той сталий побут 😎
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь-ласка, в який час треба ловити слоти на прийом у консульство з приводу оформлення закордонного паспорту? Дякую
-
Можна вас попросити поділитися заявою для Оттави , щоб Укрпоштою відправити?
-
Головне потім на роботу не проспати 😆
-
У вас должен был быть фоп аккаунт в банке.
-
Це те, що вони зазвичай запитують?У мене немає банківських виписок, але я маю всі квитанції від компаній, з якими я працювала, та receipts які вони мені платили.
-
Выписка из налоговой, оборот средств с фоп счета,отзывы референсы от клиентов.
-
Дивідься на березень-квітень, може там щось буде
-
Привіт, у мене є запитання. Я подаю заяву на (PR), але для підтвердження іноземного досвіду я працювала як self-employed cамозайнята особа до приїзду в Канаду. Y мене зареєстрована компанія на моє ім'я. Чи хтось проходив через подібну ситуацію? Які документи вони запитують?
12 Jan 2024, 17:45
Post 340716 of 391677
less than a minute ago