PR CUAET
-
Також для Tech Pilot Альберти не потрібно здобувати досвід в Альберті. Більше того є програми в Британській Колумбії, Онатаріо, Новій Скошії, та Атлантичних провінціях де досвід в Канаді не обовязковий, але в кожній з них будуть свої умови і нюанси, і всі вони будуть базуватися на місцевому job offer
-
Так, але там буде маленьке вікно. На момент подачі треба мати 24 місяці досвіду за останні 30 місяців. Тобто якщо була перерва 6 місяців між досвідом і джоб офером, це вже не підійде.
-
Це дуже обширне питання. Кожна провінція буде мати свої регульовані професії/ Також деякі мають регулювання федеральне. Починати треба з визначення NOC, s читати що написано там в секції requirements. А потім шукати інформацію про цей NOC по конкретній провінції
-
Якісь такі програми були в Британській Колумбії та Манітобі, але деталей чесно кажучи не знаю
-
Манітоба, але це у випадку коли ви ще не працювали і не вчилися в жодних інших провінціях (Манітоба ревнує, і тоді вимагає працбвати рік)
-
Зі свіжого. Подали на номінацію AOS 11 Вересня (NOC 64100) Отримали номінацію Вчора (3 Жовтня) Все про все 3 тижні. (Плюс підготовка 2 тижні, бо роботодавець не хотів давати джоб офер, але клієнт "дотиснув" і подалися з повним пакетом, як і має бути).
-
Дякую
-
Супер. Кабінетмейкери не є підліцензованою професією. Тому якщо просто посада апрентіс, і немає постійного навчання, то все мало б бути ок. Вітаю!
-
Дякую, певно так і зроблю 🤍
-
Тому ми так багато і говоримо про Альберті, та Манітобу, бо там таких обмежень немає.
-
Нажаль так. Федерально потрібно досвід TEER 0-3 (або трейд NOC) Для Онтаріо або in-demand NOC або TEER 0-3
-
Привіт! Підкажіть як можна зробити довіреність (генеральну можливо?)? Знаходжусь в Канаді, треба довіреність від мене на людину в Україні
-
Все так. Вказуєте, і вказуєте з Канадським громадянством.
-
Онтаріо - Job Offer
-
Поїхали без попереднього запису?
-
Подзвоніть їм на гарячу лінію щоб переконатися що файл ще активний, і тоді шліть. " шанси що все буде ок
-
Так, потрібно
-
І мені в той же тиждень прийшов лист
-
Я спочатку зробила витяг з дії потім пішла на пошту і відправила разом з фотографією паспорту і переказом $40
-
Велике дякую, спробую 🤍
12 Jan 2024, 17:45
34093/474652
6 days ago