PR CUAET
-
Все так. Вказуєте, і вказуєте з Канадським громадянством.
-
Онтаріо - Job Offer
-
Поїхали без попереднього запису?
-
Подзвоніть їм на гарячу лінію щоб переконатися що файл ще активний, і тоді шліть. " шанси що все буде ок
-
Так, потрібно
-
І мені в той же тиждень прийшов лист
-
Я спочатку зробила витяг з дії потім пішла на пошту і відправила разом з фотографією паспорту і переказом $40
-
Велике дякую, спробую 🤍
-
Це залежить від того де і як жити. Оренда в Вінніпегу від 900, а в Торонто від 2500 Та сама ЗП дуже по різному буде відчуватися. Мій друг дитинства зараз по КУАЕТ в Вінніпегу (я його туди відправив бо там найшвидша іміграція). Він заробляє 20 в годину брудними, дружина не працює. Їм на все вистарчає (оренда, машина, їжа та побутові витрати). Без ізлішеств як то кажуть, але по факту в заощадження не залазять. По часу приїхав влітку, зараз в грудні будемо подаватися на номінацію, і якщо повезе до осені буде мати ПР, і можливо зможе спонсорувати рождичів ще
-
А бронювати запис пробували о 6й ранку? Ось тут є послідовність (авторство не моє) fb.watch/ntjtEN2zQt/?mibextid=2JQ9oc fb.watch/ntjyh_JRka/?mibextid=2JQ9oc
-
Дякую
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini Ось росписано що і як робити. По суті все теж саме, але без витягу.
-
Зрозумів, дякую.
-
я з витягом, але мої друзі місяць тому отримали без витягу з дії
-
Без витягу з дії?
-
я минулого тижня відправила canada post, по трекінг номеру - вони отримали, але ще відповіді нема
-
Ви до консульства приходили? Чи через почту відправляли їм запит?
-
Тож китайці, від них нічого очікувати не можна )
-
з України через консульство, дія не потрібна, просто кажуть трошки довше будете чекати відповідь, на сайті все описано, не хвилюйтесь, з України якраз все можна оформити
-
З цим доречі в нашому консульстві проблем немає Дуже швидко зробили
12 Jan 2024, 17:45
34105/474652
6 days ago