PR CUAET
-
у мене вище було те ж саме питання, у розмові ми прийшли до висновку, що у офіційній інформації нічого немає про те, з якого саме періоду нараховуються гроші, тому виглядає типу логічно, що з наступного місяця, після того як можливість подачі стала доступною, тобто з 19 місяця для всіх тимчасових резидентів
-
Команда "Calgary Canucks" рада запропонувати безкоштовні квитки для всієї української громади на хокейному матчі де українська дівоча команда «Крила» буде вшанована як спеціальний гість: Субота, 30 листопада 2024 року 17:00 | Арена Max Bell Зареєструйтесь безкоштовно тут: forms.gle/MyScRdzj85bAWbGh6
-
На все
-
Скажіть, будь ласка, з PR можеш подорожувати до США без амер. візи?
-
Я стараюся ручкою і скан, ящко в людей є така можливість, в кого немає, роблю через Adobe Sign Ну і з початку літа також додаю з пустим полем підпису
-
Та було кілька відгуків
-
Можу Вам в особисті написати?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, я продовжив ворк перміт на новий паспорт, потрібно вклеїти нову візу. Яку форму заповнювати і де це робити? Дякую
-
В вас школа запросила? Бо я Теж дочці чекаю,
-
Комусь взагалі приходив слот з електронної черги ?
-
А обирали слот на виготовлення чи отримання? (В мене на отримання таке)
-
Я що таке черга? Як в неї встати?
-
Проаналізувавши ті повернуті заявки які я бачив, я чесно кажучи не памятаю чи були повернуті там було просто пусте поле залишене. Але там де було вписано імя і прізвище людини, точно було з десяток
-
В компі
-
Ви ловите через єКонсул? Ви стали в чергу очікування?
-
Дуже дякую🙏🙏🙏🙏 Тобто зробити онлайн підпис ? Або відсканувати? Додам 2 варіанти тоді
-
Там треба якось обманути той опитник. Пошукайте в Ютубі. Я точно вам не підкажу, бо в нашому порталі немає такого, ми самі обираємо які форми і документи ми вважаємо за потрібне
-
В мене також (в телефоні). У вас в телефоні чи в компі це?
-
Офіційно не потрібно підписувати. Але це ощначає не ставити нічого в полі підпис. На жаль бачив багато повернутих заявок цього року коли в полі підпис люди вписували своє імя. Я на всякий випадок даю дві версії. Одну з пустим полем підпису, і одну підписану закарлючкою-пдіписом
-
Підскажить будь ласка як оплатити послуги на apostille.ua ,оформлений рахунок в гривнях ,а буду оплачувати з Канади в канадських доларах онлайн ,воно автоматично зніме і перерахує кошти с долара на гривні, не можу зрозуміти!?☺️☺️☺️
12 Jan 2024, 17:45
Post 341295 of 390837
4 minutes ago