PR CUAET
-
А підкажіть, будь ласка, чи DTC модна отримати, коли у дитини нема фізично пальчиків/кисті?
-
коли хочеш, бо нададуть Вам їх до дня, коли вони їх надають.
-
Доброго дня мені сказали що моя Alberta Health Card вже прострочена як її поновити ?
-
А можете ще будь ласка підказати як відредагувати пропуски. Я можу просто скачати свою заявку і відредагувати просто час ? Чи я маю десь написати якесь пояснення для чого в мене був там пропуск?
-
Ми робили на кожну дитину окремо від її імені, але вказували себе як контакт і підписанта
-
Підкажіть, дітям якщо продовжувати Visitor Record, все робити від імені дитини і така ж оплата як на дорослого?
-
Друзі питання! Продовження паспорту тільки один раз на 5 років? Бо дітям видали на 2.5 роки і хочемо продовжити знову.
-
А що можна зробити якщо я поставила імʼя і прізвище? Моя заявка все ще чекає на AOR, я подалась 30 серпня. Чи можу я якось дістати форму без написаного імені? Дякую
-
Подовжують паспорти лише один раз, неважливо на скільки.
-
Дякую, дуже просте рішення
-
На консультации говорила мне консультант, можно с эмоциями, но не роман, не переборщить))...немного контролировать внутреннего писателя, я переписывала несколько раз....
-
Дякую
-
www.ontario.ca/files/2024-01/moh-immunization-poster-lifespan-en-2024-01-18.pdf
-
Посольство вообще никакого отношения к программе не имеет. И таможня тоже.
-
Як зловити слот для закордонного паспорту чоловіку? Торонто Підкажіть будь ласка алгоритм дій, з чого починати. Може є посилання на відео. Заздалегідь дякую
-
Нет, не информировала. Не успела. Пока получила письмо от колледжа, уже одобрили заявку
-
Знаю так. Ну посилки ось приходять як завжди. У всякому випадку буде швидше ніж дипломатична пошта , вже і так чекаємо 3ій місяць 🫠
-
Пишите на эмайл причину депутату по району проживания Обязательно перезваниваете Они открывают досье Вы подписываете документ что он может за вас звонить И так же документы которые он запросит И процесс начинается В течении 15 дней после звонка депутатом в Ircc Ircc ответит депутату А депутат вам На все ответы от Ircc он вам отправит лично ответ
-
Ну да. А посольство тут причем ?
-
Не впевнена, але здається що Укрпошта співпрацює з Canada Post, які зараз страйкують.
12 Jan 2024, 17:45
Post 341562 of 406662
4 minutes ago