PR CUAET
-
Так. Вся інформація від сина. Мабуть кількість кредитів залежить від школи і провінції...
-
Підождіть, якщо ви отримали в аеропорту WP на початку війни на 2 роки, це був березень- квітень 2022 + 2, виходить що ваш WP закінчився десь у весною 2024 року?
-
Message from user Алина has been removed because this user is in spam list (???)
-
А як саме можна вибирати? Я не бачила таких опцій на сайті школи, чи де це взагалі робиться? P.S дуже вам співчуваю, такий складний час ще й школа не може підтримати, хоч інформацією …
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка. Я зараз в Україні, працюю, як фоп. В Канаді була, змушена була тимчасово виїхати, планую в наступному році повертатись. Чи маю я подавати податкову декларацію в кінці року (доходів в Канаді не було, податки платила в Україні? І ще одне питання, якщо я буду класти свої власні кошти на рахунок в Канаді чи підлягає це оподаткуванню? Буду дуже вдячна за відповідь
-
І все ж таки якщо у вас паспорт до 2025 чому тоді ворк перміт до 2024 маю на увазі не на три якщо паспорт це дозволяв?А в чоловіка до 2028…Розумію що так мабуть дали але у вас ще від приїзду щось пішло не так😞
-
Доброго дня! Працюю в ІТ віддалено. Відкритий ФОП. Чи потрібно сплачувати додатково податки в Канаді, якщо плачу в Україні? І як такий доход декларувати в Канаді? Дякую!
-
youtu.be/xjLrMJY5TUY?si=Gfe3ruzdFWzvjDRr
-
Прeдлaгaю сoтрyдничeствo в нaшeм прoeктe! Вoзмoжнocть сoвмeщaть c oснoвнoй сфeрoй зaнятoсти. Дo 2-ox чaсoв в дeнь и тaкжe yдaлённaя дeятeльнoсть. Зa пoдрoбнocтями oбрaщaйтeсь в личныe.
-
Вітаю, написали в особисті
-
Message from user Carolina Timofeeva has been removed because this user is in spam list (???)
-
Так, паспорт вже у мене
-
Another one bites the dust...! Banned Anya.
-
@annafemenkova [5183693267] заблоковано.
-
/ban
-
Думаю що вони більше питають про скани всіх сторінок закордонного паспорта з усіма поїздками
-
Отава Ідентифікаційний код та реєстрація в Україні були Паспорт закордонний протермінований, але продовжений консулом від руки ще в 2022 Дівчинка 16 років
-
Яка сiтуацiя зараза на отримання паспорта в Оттвi ?
-
Возможно, моему ребёнку повезло со школой. Не даром очень важно в выборе старшей школы в Канаде обращать внимание на её рейтинг. Это не рисованные рейтинги в Украине! В школе, где училась моя дочь не только высокопрофессиональные консуль
-
Message from user Валерия has been removed because this user is in spam list (???)
12 Jan 2024, 17:45
Post 342085 of 387374
2 minutes ago