PR CUAET
-
Такая же ситуация, подалась 18 ноября и оплатила 21 ноября. Все еще жду трек DHL….
-
Пипец Мы подавали с портала для украинцев Отправили 21 октября Ему написали как conjoint de fait А теперь вопрос те кто парами подавал и небыли расписаны но есть доказательства то они больше года вместе Что у них написано в портале ?
-
Завтра почнуть роздавати пр за місяць це з офіційніх джерел?
-
Ці сроки нажаль зараз не актуальні. Зараз офіційно розгляд до 7 місяців. (Змінилися терміни розгляду десь з середини літа. Інформація є в офіційних джерелах). Ми чекаємо п'ятий місяць, але кількість вибраних кожного тижня та збільшення балів не додає оптимізму :(
-
Якщо ви недопустимі до Кнаади, наприклад кримінал чи порушення іміграційних правил, чи медицина, і тд і тп
-
вот он это выбрал на портале. вместо other - ua policy, выбрал family - common law/conjugar
-
@OstapBosak, як ви вважаєте, чи варто досилати на емейл другий український паспорт, який недавно отримали, без відміток, якщо в заявку я додала лише перший, який діє ще 2роки. Дякую
-
Создал он А потом он заполнял и я проверяла
-
По Квебек на ажль може бути набагато довше
-
Почитайте цю гілку: t.me/prcuaet/361721 Не панікуйте завчасно. Завжди є як мінімум 2 виходи.
-
Тоді вам ще зовсім рано мати якісь новини. Зараз перші новини отримують ті хто подавася в січні. Тому вам раніше весни я б не сильно очікував рух.
-
в них навіть було безкоштовно 🫣 а у нас по 40 доларів беруть за той папірець...
-
Квота 10000 це загальна, по всім програмам, а я писала тільки про опортуніте стрім
-
По цій програмі навіть якщо щось упустив чи не доклав, то її всеодно приймуть в розгляд і скажуть чого не вистарчає. Коли ви подавалися?
-
Таке рідко. Але якщо щось отримати довідку з Російського посольства в Канаді зараз в 10 раз простіше ніж з Українського 🤦♂️
-
Так він робив, чи Ви робили. А то я зось вже запутався
-
Всім привіт! Якщо є подовжений ворк перміт на подаємося на візу, щоб мати змогу виїхати і вʼїхати потім. То на який строк зараз зазвичай дають її? На 3 роки як пкрміт чи на 10 як раніше?
-
На жаль зараз це нормально. Тим хто подавався в 2024 ще нічого не приходило. Приходили тільки номери заявок тим хто ще подався в 2023му, іто не всім
-
Я оплатила 6 го і нема
-
Ну выбирала Не я Он сам как бы создал Получается он сам и выбрал 🤦♀️
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago