PR CUAET
-
Зловила на Едмонтон 🥳🥳🥳🥳
-
Спасибо. Я только начала читать процедуру, вы сами подавали или через юриста? Прайс такой, что проще переподаваться по экономической, дешевле.
-
Тикали на 1 і ту саму годину чи на різні?
-
Підкажіть, подовження Ворк перміту безкоштовне чи все-таки потрібно платити?
-
мандамус это федеральный суд, а не провинциальный. но я не знаю, в чьей юрисдикции выдача сертификатов и как органы выдачи сертификатов связаны с ircc и кто главный ответственный. эти вопросы надо адресовывать адвокатам, которые специализируются на мандамусе. лев абрамович- король мандамусов.
-
Я дивилася на Едмонтон. На Оттаву все вийшло
-
Час на комп'ютері на український
-
я делала мандамус. и еще несколько десятком людей, многих из которых я знаю лично. это делает только адвокат. самому по законну можно, но вы не имеете экспертизу в субнише юриспруденции
-
Добрый день. Я даже не вижу 22 мая. У меня только 21.05. Где что нужно изменить?
-
Завтра також слоти на 0:00год.?
-
Не розумію шо працює Час перевела на український і вже другий день сиджу і взагалі навіть не можу переключити на новий місяць
-
Це працює тільки на нові слоти.Відказні слоти не працює.
-
Піймала в Оттаву на 22.05
-
на федеральний Експрес Ентрі можна, на провінційний - ні
-
Таки зробили щось для людей😊
-
Так,доречі це реально працює 👍
-
Поясніть будь ласка якщо подався на Alberta Opportunity то не можна подавати на express entry
-
Limbo Fedorenko. Не думаю що помилка з приводу 30 чи 31 день. Поскільки сину и номер прийшов і біометрію здав аж 2 рази. Мабудь першу загубили-і в червні він знову здав і платив звичайно. Не стали виясняти за 1 й раз.. тільки б пошвидше .. тоже подали сина 31 жовтня в 23 му 🤷♀️
-
Вот так я их вчера в 16 часов видела )))
-
Вибираєте послугу оформлення паспорта дітям до 12 років і в пункті «отримати послугу плануєте» поставити галочку біля «для своєї дитини» , далі вам зʼявляться графи для ПІБ вашої дитини, а далі вже ловити сам слот
12 Jan 2024, 17:45
Post 342833 of 391677
3 minutes ago