PR CUAET
-
Так, бо залежить від професії. І ще один нюанс: в мене син не почав навчання як апрентіс, лише рік працював. Тому, може, така ситуація
-
Дякую. Треба брати консультацію ще раз.
-
Полі виходить замкнуте коло, бо для ліцензії потрібно вчитися 4 роки, а Ворк Перміт всього на 3…
-
В мене син наразі подав на номінацію як апрентіс. Але його професія не має обов'язкового ліцензування. Консультували, що так можна. А по факту - подивимось. Може не для всіх апрентісів все так категорично
-
Перевірте це щоб через рік не стало сюрпризом
-
Не можу сказати точно але на скільки я знаю ніякі апрентіси не підходять, тупо але мені так казали🤦
-
Доброї ночі. Є питання стосовно отримання ПР якщо по NOC позиція вимагає ліцензії. Чи достатньо для подачі на ПР бути апрентісом для цього? Чи має бути вже ліцензія на руках?
-
приблизний розгляд 1 місяць, тому я і порахувала, що десь 30 днів на номінацію
-
може я неправильно зрозуміла, але я так розумію, що номінація до 60 днів та зразу потрібно EE
-
From the date you received this email, you will have a total of 60 days to submit your complete application in the portal,
-
You have 30 days from receiving this email to start the application process.
-
доброго дня @OstapBosak Bosak! EE дає 60 днів на подачу документів у тому числі номінації
-
Що було відкрито на 60днів?
-
@KatieSmile79 привет, подскажите, пожалуйста, вы номинацию 57 дней, а при этом же EE открыт на 60 дней. Вы кому-то писали/звонили, не переживали?
-
Всім привіт. Хтось дізнавався як по інтелектуал програмі доводити свій неквебецький стаж?
-
ну ми в Онтаріо. В Торонто
-
Получила номинацию: подача 3 сентября, ответ - 3 октября
-
У мене була аналогічна ситуація. Я в електронному кабінеті водія запросив відновлення онлайн. Водійське посвідчення прийшло на українську адресу на протязі тижня(Укр пошта). А потім Ви зможете їх на канадську адресу переправити.
-
Удивительно. У меня десятки здесь знакомых и все проходили. В католическую школу только английский, в паблик английский и математику. Уточните у них, пожалуйста,в какой клас дети шли в Калгари и не переезжали ли с другой провинции
-
Это скорее от школы, а не от города завтсит) у знакомых в Калгари и Эйрдри не проходили, только запись
12 Jan 2024, 17:45
7 minutes ago